wolda007 píše:Dodělávání "drobností", aneb abyste (narozdíl od jednoho nejmenovaného busu) poznali, kdy máte jet. Samozřejmě, ukáže vám to klidně i MyPol
Ospravedlňujem sa, ak to tu už bolo riešené, ale čo mám spraviť, aby mi šiel ukazovateľ, kam smerujem? Lebo nastavím všetko tak ako má a jedine číslo vzadu mi ukáže. V autobuse ani vpredu ani z boku mi nič neukáže na displeji. Ďakujem
Super,další aktualizace Je fajn,že opravíte,ty největší nedostatky,ale ještě bych si troufnul poznamenat dva,které mně osobně vadí nejvíc: 1) Karoserie moc září (i v noci) 2) když zmáčknu STOPku,tak svítí,když otevřu dveře,zhasne,ale když je zase zavřu,tak se sama zase rozsvítí.
Ještě tyhle dvě věci a je to superbus. (ano,napsal jsem to schválně dohromady)
Díry(3.dveře),takhle kdyby se chovali dveře v reálu tak je už přejíždí auta(Jsou venku z busu) (špatně se chovají tyče) Pak ještě máš tam dva alarmy. Jeden automatický a druhý manuální(po zmáčknutí klávesové zkratky) A nevím co dělají v Karose zvuky ze Škody 21AB :/ Jinak supr model
only in our country CZ B741 no. 127(not in service) 15Tr no. 01 historic <3+RTO and 267 Come take a ride with noisy 15Tr in Budweiser, limited edition! : D ZF! Škoda 21tr(ab)/22tr forever!