od shitman » 28 čer 2014 17:46
je mi k smíchu, že mi do omezence nadává někdo, kdo ani nedokáže napsat dvě slova za sebou bez gramatický chyby. propleskni se nejlíp kladivem přes držku a možná se ti v tý tvojí dutý palici rozsvítí. v každým autobusu funguje jakýkoliv .hofko, lidi budou nastupovat tak jako tak, jenom se ti nebude v případě jinýho systému zobrazování panelů nic ukazovat na autobuse. narozdíl od tebe se tu o to zajímám o něco dýl, a dovolím si poznamenat, že tomu rozumím o maličko víc, než ty, takže příště laskavě drž hubu.
chyba s entrypointy (jejich nezobrazení v seznamu při výběru autobusu) je chybou mapy, nikoliv autobusu, a nikdo neví, proč se děje ani jak jí spolehlivě vyřešit. ten "německej blábol" (nádherný popis chyby, gratuluju, pane osvícený) normálně odklikni a potom stiskni enter (popř. klikni na Ok), autobus se ti umístí do souřadnic 0;0 tilu 0_0, odkud si ho můžeš přemístit pomocí volného pohledu (klávesou F4). doufám, že jsem jako omezenec dostatečně pomohl a poradil nevděčnému parchantovi, který potřebuje čtyři příspěvky na to, aby vyjádřil jednu větu.
PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!