Tak mňa napriek tomu čo tu píšete premohla zvedavosť a otestoval som to - zostal som veľmi milo prekvapený

S brzdením absolútny problém nemám, chcelo to len zvyk.

Podľa mňa je fajn, že treba na ten pedál troška viac pritlačiť, resp. zaberá neskôr, však tiež je to autobus poschodový a má hybnosť o čosi vyššiu ako klasický jednopodlažný.

Čo sa týka zrýchlenia - je pravda, že to zrýchľuje trocha rýchlejšie, než je pekné, no ja to len a len oceňujem.

Považujem to za krk bližšie k realite - čiže kickdown.

V skutočnom autobuse dávate málokedy pedál až úplne na podlahu, čiže ak to urobím tak aj tu, že som len v cca. 75% šliapnutia na pedál, ťahá to úplne normálne, zrýchľuje to normálne, a až chcem fakt pridať a závodiť s osobákmi, tak to fakt pritlačím.

A na záver by osm ešte rád pridal jeden názor, konkrétne tu
shitman píše:napadlo mě to, když jsem zkoumal palubní desku a všimnul jsem si, že každé dveře mají vlastní ikonku na poptávku..

jen v OMSI se holt rozsvěcují najedou, proto možná čekají tvůrci až na OMSI2, aby mohl být autobus plnohodnotným dílem

S tým si dovolím nesúhlasiť, totiž
Kým v červenej elipse je vyznačené odblokovanie dverí, to v modrej je prepínač otvárania predných, čosi ako AV.. Proste to, čo má Julian nascriptované v O405N2 - kolískový prepínač na otváranie rôznych krídel predných dverí. V čom máš ale pravdu je to, že zadné dvere by mali mať každé zvlášť otváranie a nemali by sa otvárať naraz, ako je tomu teraz - čiže na toto asi čaká viac autorov, aby sa dali dopytom otvoriť každé dvere zvlášť (čo napríklad takí Dan s Martym, kde na Sorke majú ten istý problém, len s viac dverami

)
Aby som to zhrnul, autobus ma príjemne prekvapil a zaradil sa u mňa na popredné miesta čo do Omsi vyšlo, určite s ním ešte nejakú tú stovku km najazdím.