TOPlist

Re:Karosa Irisbus AXER zájezďák

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: Re:Karosa Irisbus AXER zájezďák

Příspěvekod Dadorius » 01 čer 2012 18:46

Tomko00 píše:Nie je to čiste jeho.

s C954E v ktorej som ako spoluautor mal ťiež svoje odpracovane ?..Tak ale vtakom pripade všatko čo mam na stranke je zavadzajucia ifno ked sa davam ako autorom ... Už nensivajte ...
Dadorius
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Pall » 01 čer 2012 18:47

Tím myslíš že jse o model o model za který se stydíš... nebo né stydíš... jelikož si např. v určitým směru vyspěl tak dnes bys takovou práci smazal??? Nebo jak?
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Dadorius » 01 čer 2012 18:49

Pall píše:Tím myslíš že jse o model o model za který se stydíš... nebo né stydíš... jelikož si např. v určitým směru vyspěl tak dnes bys takovou práci smazal??? Nebo jak?

pride človek čo too konvertuje napr ako tento model a zas kto bude k*kot ?...pravdaže ja a ano model je stary ma asi 12.5 metra takže je totalne zle ,nevravim že sa zanho hambim ale to su už roky
Dadorius
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod dwarf253 » 01 čer 2012 18:52

No mě se hlavně zdá, že se tu někdo potřebuje dělat zajímavým. Způsobí mu to ztrátu a někdo na jeho úkor na tom bude vydělávat? To těžko, jako payware to určitě vydávat nebude. Už dlouho se na to zapomnělo, nedivil bych se, kdyby si Dadorius na svůj model vzpomněl až dnes... Ale tak mně je to jedno. Jestli ten model je jeho, ať mu to klidně zakáže, ale je to naprosto směšné...

Jo a ještě jedna věc, proč mu nenapíše, ať ho třeba uvede jako autora toho původního modelu? Ne, on mu to rovnou zakáže...
Naposledy upravil dwarf253 dne 01 čer 2012 18:53, celkově upraveno 2
dwarf253
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Rohatej » 01 čer 2012 18:52

No a co? Taky vim, že na tom modelu je halda chyb. Před lety (?) jsi mi to psal. Čemu to vadí? Tenhle kořen se alespoň může učit.

Pokud bych pokračoval dál, už bych musel bejt sprostej. Je to hnus, hnus, hnus. Kdyby mi někdo chtěl konvertovat model, klidně mu s tím i pomůžu!
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 01 čer 2012 18:52

Takhle... No a co když ten model neponese o Tobě ani zmíňku... Já chápu co myslíš, ale takhle to má každej kdo něco tvoří... každej si projde počátkama které by radši neviděl... No to je na vás:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Dadorius » 01 čer 2012 18:57

Pall píše:Takhle... No a co když ten model neponese o Tobě ani zmíňku... Já chápu co myslíš, ale takhle to má každej kdo něco tvoří... každej si projde počátkama které by radši neviděl... No to je na vás:)

Ale nech sa učia ne niečom čo vypada k svetu a nie na modeloch minimalne s roku 09/08 ?.
Dadorius
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Pall » 01 čer 2012 19:00

No co já s tím... vybral si toto... na druhou stranu je lepší (než se pořádně naučí) sprasit "zmetek" než doprasit kvalitní model... To by bylo mnohem horší...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Božkov » 01 čer 2012 19:18

Určitě s tebou, Palle, souhlasím... navíc, Dadoriusi, vážně nechápu, co tu řešíš. Neřeknu, kdyby to bylo čistě ze 100% tvoje, ale když na tom má podíl ještě spousta jiných lidí, tak ty, jako jediný, do toho nemáš co kecat. A jak jsi psal, že to budeš řešit jinak, to teda fakt nevím jak. Já být Vojtou tak se na tvé hloupé dětské kecy, se kterými se snažíš být zajímavý, vykašlal a pokračoval, případně se ''učil'' dál. Myslím, že nejsu jediný, kdo si toho myslí.
Win 7 Ultimate x64; Intel Core i5 3,2 GHz (Trubo Boost na 3,6 GHz); RAM Kingston 8GB DDR3; GTX650 1GB DDR5; HDD 1TB; Logitech G27.
Můj YTB Channel | Fórum - Gameplaye
Božkov
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Slovakia » 01 čer 2012 19:40

Dadorius, keby to vydal ako by si to riešil ? To by ma zaujímalo. Lebo táto tvoja hláška mi je len a len na smiech :lol:
Slovensko, Slovakia, hej hej hej . . .
Slovakia
Zabydlený člen
Zabydlený člen

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla