A ona i automatická převodovka se dá ovládat (otáčkama - respektive plynem). A když s tím jedeš někde "na doraz" tak je taky dobrý vědět jestli ještě můžeš.
3005 je pěkný a zvláštní auto. nedávno jsem s tím jel na 170 a musím říci, že to bylo super. Ale mám takový pocit, že pár sedaček bylo ze starších Citybusů. Omluvte nekvalitní foto, foceno mobilem a v rychlosti.
Je tam vidět jedna normální sedačka z ciťáku.
Renault Citybus 12M 2070.205 ev. č. 3270 AKA 82-31 9.8.2000 - 17.4.2019
vojtacapek píše:Sedačky z 931 mám, i venkovní signalizaci mám Ale zbytek ne..
A nedal bys to ke stažení, dělal ty sedačky ještě někdo, ale nedal je ke stažení.
only in our country CZ B741 no. 127(not in service) 15Tr no. 01 historic <3+RTO and 267 Come take a ride with noisy 15Tr in Budweiser, limited edition! : D ZF! Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
,,Buďte optimisti při řízení. Vyprdněte se na všechny "pitomce" okolo. Nejlepší je mít dobrou náladu, i když tomu někteří kolikrát nepřispívají, ale jsme přece jen lidi, které maličkosti NESMÍ vůbec rozhodit! " Karosa B932, mrdák.
Přidávám další kokpitovou hovadinku. Podařilo se mi zprovoznit kontrolku retardéru a nastavil jsem kontrolku ruční brzdy, aby se při ručce rozsvěcela místo té varovné tak jak to má být. Kontrolka retárderu však funguje zatím pouze na páčku. Nožní retardér ji nerozsvítí protože se mi ve skriptu nepodařilo najít příkaz na nožní retardér. Kdyby někdo věděl jak se jmenuje tak uvítám radu (retardér na páčce má příkaz "cp_retarder_sw_direkt")