TOPlist

Mercedes O405 N2 \\\\VYDÁNO////

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: Mercedes O405 N2

Příspěvekod Dadorius » 03 črc 2011 12:04

shitman píše:Víš, polští tvůrci mají poněkud jiný názor na to, co je "cool" a "awensome", stejně jako britové se spokojí s minimem. A obávám se, že tohle minimum je zde jasně vidět. Navíc, zbývají už jenom dvě hodiny, pochybuji že za ně stihnou překopat celý interiér.. ;)

Ja nechapem jednu vec vy aby ste boli radi že pribudaju autobusi vy ešte aj zbuzerujete poslednu chybu.... Je to beta... ale taky solbus do vbusu je tiež polsky a dany model mi prijde celkom slušne spraveny...Tak čo menej reči viac roboty?....Lahko sa buzeruje alle tažko sa pracuje...
Dadorius
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod shitman » 03 črc 2011 12:11

Samozřejmě že máš pravdu, na žádném autobusu nedělám a nejspíš ani nikdy dělat nebudu, ale když už bych dělal, dělal bych pořádně. Původní autobusy z OMSI nasadily laťku dobrým modelům poměrně vysoko, a proto bude problém ji překonat, ovšem něco, co má z půlky kreslené textury a z druhé půlky je to MAN, se snad ani nedá považovat za autobus. Jistě, jezdí to, funguje to, možná to bude i velmi dobře propracované na funkční úrovni - ale ten model je prostě mizerný. Vsadím se, že téměř všechno tam bude vzato z původních MANů. Se Solbusem jsem zatím tu čest neměl, ale rád se na něj podívám, pokud mi poskytneš odkaz či něco, abych se k němu dostal.. ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Dadorius » 03 črc 2011 12:13

shitman píše:Samozřejmě že máš pravdu, na žádném autobusu nedělám a nejspíš ani nikdy dělat nebudu, ale když už bych dělal, dělal bych pořádně. Původní autobusy z OMSI nasadily laťku dobrým modelům poměrně vysoko, a proto bude problém ji překonat, ovšem něco, co má z půlky kreslené textury a z druhé půlky je to MAN, se snad ani nedá považovat za autobus. Jistě, jezdí to, funguje to, možná to bude i velmi dobře propracované na funkční úrovni - ale ten model je prostě mizerný. Vsadím se, že téměř všechno tam bude vzato z původních MANů. Se Solbusem jsem zatím tu čest neměl, ale rád se na něj podívám, pokud mi poskytneš odkaz či něco, abych se k němu dostal.. ;)

Tak tažko hladaš lepšie textury ked zatial všetky autobusi čo sa robia su z vbusu .. :-) Stači sa iba pohrat s farbami a celok bude vypadať lepšie.. :-)
Dadorius
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod shitman » 03 črc 2011 12:56

Dadorius píše:Tak tažko hladaš lepšie textury ked zatial všetky autobusi čo sa robia su z vbusu .. :-) Stači sa iba pohrat s farbami a celok bude vypadať lepšie.. :-)

no, jak se s nimi pohráli oni jsem viděl na videu, docela hrůza.. vážně je tak těžké vzít foťák a jít nafotit mercedes? někde v polsku, nebo určitě v německu (maj to kousek) se určitě nějaká ta 405-ka pohybuje.. ;)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Dadorius » 03 črc 2011 13:00

shitman píše:
Dadorius píše:Tak tažko hladaš lepšie textury ked zatial všetky autobusi čo sa robia su z vbusu .. :-) Stači sa iba pohrat s farbami a celok bude vypadať lepšie.. :-)

no, jak se s nimi pohráli oni jsem viděl na videu, docela hrůza.. vážně je tak těžké vzít foťák a jít nafotit mercedes? někde v polsku, nebo určitě v německu (maj to kousek) se určitě nějaká ta 405-ka pohybuje.. ;)

Ktovie možno práve preto to uvadzaju ako beta verziu :-)..... Ja by som si tiež najprv spravil model betu aj kresleny cely a hlavne aby hlavne veci išli a časom sa upravovalo
Dadorius
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod shitman » 03 črc 2011 14:06

Já bych to dělal spíš právě obráceně, protože když potom budeš upravovat model, budeš miuset upravovat i scripta a celý přepisovat.. tohle není vbus :) jinak, na foru se píše "Serwer wtedy chyba padnie", takže MBčko ještě není ;)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod bestrrboy » 03 črc 2011 14:53

link na stažení

EDIT Jurajs_89: Žádné linky. Linkovat pouze na page autora :!: :!:
Intel core i5 Ivy Bridge, 4GB Ram DDR3, Geforce GT640M, Win 7 Ultimate
bestrrboy
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod shitman » 03 črc 2011 15:14

bestrrboy píše: link na stažení

Ted jsem to chtěl zrovna napsat.. :D Moje blbá znalost polštiny.. Dík bestrrboyi ;)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod jiklobka » 03 črc 2011 15:17

už to někdo testnul? ...nechci být první, kdo si s tím za***e compa.
jiklobka
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod shitman » 03 črc 2011 15:21

jiklobka píše:už to někdo testnul? ...nechci být první, kdo si s tím za***e compa.

Má to 80Mb, zase tak moc si s tím nezase*eš.. ;) Já teprve stahuju, ze zippyshare to jede pekelně pomalu, a testnu to po obědě, kdyžtak mezi pátou - šestou sepíšu recenzi, pokud mě zas někdo nepředběhne. ;)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla