od majo353 » 13 zář 2012 20:22
To ma nenapadlo bohužiaľ, keďže ja taký problém nemám. Ja si aj tak myslím, že tí, ktorí ho majú, musia mať niečo v hre zle, lebo keby to bol problém autobusu, asi by ho mali všetci. Ale možno sa mýlim.
Každopádne mi zatiaľ neodpísal a asi ani neodpíše, ale na ruskom fóre písal, že nová verzia by mala vyjsť v zime a že sa v nej pokúsi vyriešiť dané problémy.
Tiež ďakoval Rusákom za milé reakcie a písal, že na českom fóre je to len samá negativita. Takže to tu asi číta. Priznám, že aj ja som na tomto fóre verziu 1.02 dosť skritizoval, lenže na druhú stranu sú naše reakcie pochopiteľné, lebo od tzv. "final release" sme čakali opravené chyby o ktorých sa všade hovorilo. Takisto ten bus poznáme iste lepšie než Rusi a tak si všimneme viac chýb. Ale je fakt, že snahu mu nemožno uprieť a že urobil aj veľký kus dobrej práce, takže by možno bolo fajn, keby sme ho aj pochválili - lebo je za čo. Nesmieme zabudnúť, že bez neho by žiadna obstojná Karosa C 734 v dohľadnej dobe nebola. Je dosť paradox, že český autobus pre nás musel vyrobiť Rus...