A BNky taktiež toľko, pomerne zábavné je, ak vozu pri preradení smerom hore "preskakujú" otáčky, ako napríklad v Tambusovom videu - nás je to typické skrz Allisonku prevodovku. Vtedy sa ti občas cez kickdown podarí rozsvietiť na moment nechtiac hoci aj polovicu výstražných kontroliek prístrojovky, ak prekročíš maximálne otáčky, aké sa vozu páčia.
Vianočny stromček na palubovke sa ti podari rozsvietiť aj keď sa snažiš frajerovať na ručnej, hoci neviem či touto zaujímavou vlastnosťou trpia aj BNky Ale uvítal by som to do OMSI, toľko poruch koľko som videl po vleteni do zastavky /bez cestujucich/ na ručnej, som ani nepoznal
Mám menší dotaz, da sa u každého repaintu zvlášť nastaviť iné pozadie toho BUSTECu vnutorneho? chcel by som urobit jeden repaint , ale aj custom tym pozadím na BUSTEC panelu (myslim to ZDAR, ...) Ak áno , budem rád ak mi poviete, Čo a kde treba nastaviť
Ahoj, mám takový problém Používám tento Bus na dolních kounicích ale to nebude tím:) Prostě chyba je tam že když nstavím linku a cíl na infromačních panelech, tak se mi to nikde nezobrazí. Když to udělám přes menu tak beze změny ale lidi nastupují. Zkoušel jsem tám dát i ten soubor DolníKounice_Buse.hof ale pořád nic. Já už si nevím rady Prosím poraďte, díky dopředu !! )