od VonShark » 31 bře 2015 12:28
Ještě jsem to zkusil trochu upravit, ale už se v tom dál hrabat nebudu, nemá to cenu... Pokud Wolda bude chtít, i tyto zvuky mu pošlu k přidání do aktualizace, ale vzhledem k malým možnostem to opravdu není úplně ono. Kdybych měl dobrý zdroj, určitě by to bylo lepší. Ještě ty zvuky hodím k VOITH verzi a tím to asi skončí. Karosek s Liazkou už tady v Práglu moc nemáme, hlavně tady na Novodvorské už jezdí spíše Citybus 12M, B941/E a to s Renckem - s LIAZem jsem už dloooouho nejel, pak B951/E a B961 a i tyto velice sporadicky, někdy sem zavítá i Citybus 18M, ale jinak je to samej SOR.
Kdybyste někdo z vás měli větší možnosti LIAZ nahrát z autobusu v klidu (třeba na konečné) zvenčí/zevnitř (se zavřenými dveřmi), byla by to paráda, hned by se pracovalo lépe, ale takhle musím jen doslova improvizovat.
Má to ale určitá kritéria, to už se dá domluvit, kdo byste chtěli pomoci, tak mi kdyžtak napište SZ.
I když jsem zaměstanec DPP - tramvaje, i tak se k autobusům nedostanu, s kolegou, co sem také chodí, jsme to už probírali a do garáží by mě opravdu nepustili, takže musím čerpat ze zdrojů, které jsou k dispozici...
ASUS ROG STRIX G16 - CPU: Intel Core i9-13980HX, 2,2@5,6 GHz Turbo, grafika: nVidia GeForce RTX 4070 - 8 GB GDDR6, RAM: 32GB DDR5, HDD: 2x1 TB NVMe SSD