Problém je ve fontech . Luky.pat to dělal jen pro nějaké fonty(základní) aby to ukazovalo háčky a čárky takže u poloviny annax busů to právně neukazuje háčky a čárky
only in our country CZ B741 no. 127(not in service) 15Tr no. 01 historic <3+RTO and 267 Come take a ride with noisy 15Tr in Budweiser, limited edition! : D ZF! Škoda 21tr(ab)/22tr forever!
Tak to asi na tenhle bus ty úpravy nemá vliv,protože mám vše od luky.pat stáhlé,u ostatních funguje,ale u tohohle ne,mimojiné jsem to stahoval znvoa od lukyho a nic,takže s tímhle asi nic neudělám.Ale co,maji to i se slovním hlášením,tak se neztratěj
Autobusy jsou ze všech stran super. Snad akorát,že při F2 pohledu mám jen 25 FPS,ale jinak okolo 55 FPS,takže super. Zvuky,Skripty,Model i Textury jsou fakt povedený.
PS: Nechápu co se vám to děje s těma poruchama,ale u mě se ještě nic neobjevilo.
Zatiaľ som odskúšal iba narýchlo SU 18 na Grundorfe, ale musím uznať, že je to paráda. Inak všimli ste si, že držiaky na madlách sa kývajú pri jazde do zákrut . Poruchy mám v OMSI vypnuté, takže sa u mňa nevyskytli. A čo sa týka nefunkčných vnútorných displejov, vyzerá to na chýbajúci font LCD new, takže ho bude treba pozháňať, alebo v model.cfg nahradiť iným. A ešte malý dotaz: Podarilo sa niekomu zapnúť na SU 18 hmlovky?
No, tak jsem na radu vyzkoušel změnit nastavení údržby. Sice už se mi nerozbily dveře, ale neustále mi pro změnu umírala převodovka, případně motor či ECAS. A žlutou STOPku jsem už prostě ignoroval, protože jsem věděl, že dojedu stejně jen o kousek dál. Poruchy mi opravdu přijdou zbytečné, pokud se objevují neustále.
Možná by se s tím jezdilo i dobře, takže zítra vypnu poruchy úplně, protože takhle to opravdu nejde....
Peterson: Mám pocit, že ikdyby 1 000 000 lidí řek, že je to skvělý bus, tak ty prostě budeš remcat, že se ti nelíbí. Mám dotaz - Líbí se ti vůůůbec někdy něco? A nemyslím teď jen to, co se týká OMSI.