Model je to dobrej, pěkně propracovanej, povedl se.
Jen mě mrzí ta automatická převodovka, škoda že nemá tlačítka a moc ten bus s ní nejede, ale to jsou malý věci. Slujdo, dobře ty, máš můj respekt.

Opavan99 píše:Já teda nevím jak vy,ale mám zrcátka,zvuky jsou v pohodě,náročnost mi přijde akorát.Jen ty textury bybto chtělo zmenšit,830 MB ve hře je fakt hodně.

dwarf253 píše:Bambus: No a jak ti jede Grundorf? Seká se ti OMSI hodně? Zkus si pohrát s nastavením, snížit vykreslovací vzdálenost, počet tilů, nevím, jaké máš nastavení grafiky, možná až moc náročné (třeba vyhlazování hran apod.), vypni si během hraní zbytečné programy (třeba chrome je docela náročný, každou kartu spouští jako jeden proces, což pak v kombinaci s rozšířeními zabírá paměť a pc už na OMSI nestačí). Zkus si pohrát s nastavením AI, zvýšit paměť pro načítání textur... Ono to totiž vypadá, že je problém s počítačem, jestli máš něco slabého, tak možná v tom vězí problém, protože SORka je asi docela náročná (já to nepoznám, ale soudím podle některých komentů).

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků