TOPlist

[WIP] MAN NG272

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: [WIP] MAN NG272

Příspěvekod WraithCZ » 15 pro 2011 19:09

Někde jsem četl že ten patch má vyjít koncem tohoto roku,tedy někdy v prosinci.Ale tomu moc nevěřím,protože jak by mohli stihnout dva busy za 1 měsíc.

EDIT: Ale musím říct že s těch nových screenu je vidět jak rychle marcel postupuje.Držím palce. ;)
WraithCZ
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Kuba5 » 15 pro 2011 19:21

Proč ne.. :-) navíc to podle mě dělá stejně jak předchozí MANy Tzn. málo polygonů a hodně fototextur. Vše bude asi zase skoro placka, ale Marcel to podle mě dobře zpracuje a bude to povedený bus. Skriptovaní pro něj asi taky nebude vůbec problém.
Kuba5
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod WraithCZ » 15 pro 2011 19:50

Taky si myslím že si se scriptama vyhraje jak u dvoupatrových MANů.Pro něho jsou scripty brnkačka. ;)
WraithCZ
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Bocko777 » 15 pro 2011 19:54

No když mluvíte o Patchy, tak mě na aerosoftě stále bliká "download version 1.0.2", ale stáhnout nic nejde, stále mi vypíše, že nejsem přihlášený, ikdyž se přihlásím a hru jsem taky registroval...takže je docela možné, že brzo něco bude...a možná ne...
Co je jisté, že bus bude obsažen v novém Patchy, protože to už někde v diskuzi Marcel říkal, měli by být i nějaké nové objekty atď...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod TomsonTom » 15 pro 2011 20:34

Jsem moc zvědavej na první oficiální video, kde ten autobus uvidíme v provozu. Ono totiž ani moc nevadí, že je to v podstatě "placka s fototexturama" (ostatně, podívejme se na skutečný autobusy, to je taky v podstatě jenom krabice :lol: ), hodně důležitá bude fyzika. Přecijenom jednopatrovej kloubák asi bude potřeba nastavit jinak, než dvoupatrák. A možná, že se dočkáme i fyzikálně funkčního natáčení zadní nápravy, kdo ví. :)
Obrázek
TomsonTom
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pall » 15 pro 2011 20:43

Co se týče těžiště ani ne...Tam stačí změna těžiště jeden řádek v definicích ale budou to 2 vozidla definičně..Každé z nich musí být spešl zapsané...a po poradě s kosmenem. Definice sou napsané, ale boužel v šasi hry musí dojít k úpravě fyziky ve smyslu "dvou na sebe působících objektů"...Tedy sme zatím tam kde sme byli... S kloubákem je potřeba zkrátka zásah fyziky hry jako takové...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod TomsonTom » 15 pro 2011 20:49

Tak to by vysvětlovalo teorii, že novej kloubák bude v novym patchi. :)
Obrázek
TomsonTom
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pall » 15 pro 2011 20:53

Určitě...Protože jak to vypadá definiice je jedna věc, ale pokud fyzika hry nerozumí definici, je problém...V podstatě ze soupravou sme na to šli správně!!! Přesně touo cestou, jenže je to problém herní fyziky, která hold není na toto uzpůsobená. Musí vyjít ten kloubák jako patch. bez zásaho do fyziky to nepůjde...Nebude to tedy jen o tom, stáhnout model jako addon čistý model.
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Bocko777 » 15 pro 2011 21:49

No dobrá tedy a co ten ikarus kloubák, vypadá to, že zadní část se docela drží...nedá se to skombinovat s těma definicema...?...sorry, že píšu sem, truckmod je locknutý, ale stejně si myslím, že je to ještě k tématu...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod DIMI » 15 pro 2011 23:38

Truckmod odemknut.
DIMI
Administrátor
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla