TOPlist

Knight Rider - KITT Model UPDATE 3 - SCRIPTS !

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Knight Rider - KITT Model UPDATE 3 - SCRIPTS !

Příspěvekod Ell » 12 dub 2011 22:34

Ahoj, takže všiml jsem si, že někdo je tu fanoušek KITTa. Napadlo mě...Proč nahrazovat zvuky autobusu když v OMSI můžeme mít KITTa v celé své kráse a k tomu i funkční scanner, SPM mod, a další skvělé KITTovi funkce ? Ve většině her se potýkáme s jedním problémem...Hry nejdou moc upravovat, takže když chcete mít KITTa v nějaké hře, např. v GTA IV, tak musíme složitě vytvářet scripty, a mít modifikace do hry, jako je Asi loader...Jenže v OMSI, žádné takové programy nepotřebujeme...Stačí pouze vytvořit script a ten se ovšechno postará... Ano zní to jednoduše, že ? Ale je to v celku problém...No nevadí, to se dá zařídit...

Každopádně na KITTovi jsem začal pracovat už dnes, a díky skvělému modelovacímu programu můžeme mít Krásný model KITTa už ve hře, a bez nějakých problémů...

Zatím si to představuji tak, že KITT bude jezdit na ulici jen tak, až za nějakou dobu ho budeme moc řídit i my...

Musím dohledat ještě nějaké textury, a KITTa hezky otexturovat, aby vypadal reálně ! ;)

Prozatím můžu ukázat KITTa na několika obrázcích, doufám že se Vám bude líbit. 8-)

13026395129.jpg

2345.jpg

kr02.jpg

job06.jpg

job07.jpg
Naposledy upravil Ell dne 15 dub 2011 20:09, celkově upraveno 4
Ell
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Re: Knight Rider - KITT Model

Příspěvekod Bocko777 » 12 dub 2011 22:41

Jste se nejak rozjeli vsichni...za to muze forum... ;) ..paradicka,jeste zmrzlimarsky auto,babicku na elektrickym vozejku,Santa Clause i ze sobama,ministra financi ČR na trabiku a Celine Dion na Zetore-7245 a je vse jak ma byt... :D :D
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Ell » 12 dub 2011 22:44

Ano, tohle mě napadlo když někdo udělal ten zvuk do omsi... OMSI nabízí nekonečné možnosti, tak proč neudělat taky něco co není autobus ani Kamion ? :D
Ell
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Rohatej » 12 dub 2011 22:46

A co zlatá střední cesta?
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Ell » 12 dub 2011 22:47

:D Dobré, ale tohle vážně dělat nebudu, už takhle toho mam dost :D
Ell
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Bocko777 » 12 dub 2011 22:47

Ell píše:Ano, tohle mě napadlo když někdo udělal ten zvuk do omsi... OMSI nabízí nekonečné možnosti, tak proč neudělat taky něco co není autobus ani Kamion ? :D

..njn...je to tak... :)
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 12 dub 2011 22:51

Dodré nápad:) Já recesu rád:) Budou k tomu aj rádio ráčmeny, ten šílenej raketo mód a takové ty hoplá kravinky? :) Samo, že čekám k tomu i tu černó soupravičku i s tó hérečkó:) Njn Firebird:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Pall » 12 dub 2011 22:55

Ten model je původně s té šílené knight rider hry???
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Ell » 12 dub 2011 23:00

Ne není...Model byl hroznej...Vzhledem k tomu že hru dělala firma Davilex, která dnes už snad ani neexistuje, byla hra Knight Rider a Knight Rider 2 propadák, a i když jsem fanoušek KITTa, tak se mi ta hra vůbec nelíbila.. Jen jsem byl rád že sem si s KITTem alespoň takhle zajezdil.. :D
Ell
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Re: Knight Rider - KITT Model UPDATE 2 - 2008 !

Příspěvekod Pall » 13 dub 2011 17:37

Elle. Né!!!!!!!! Vykašli se na ford Mustang. Mám ho rád, ale ten nové knight rider je trapas, odpad..nemá žádnó úroveň.... Prostě klasiku pontiac firebild:) mustanga max. jako normální AI. Lepší by byla pravda první generace mustangů, ale KR2 to je ubohost maximální....
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Další

Zpět na Vozidla