od shitman » 21 říj 2012 16:41
nevěřil bych, že ještě dneska narazím na autobus, který bude mít špatně nastavené osy kol. vzhledem k tomu, že osa kola je nastavená kamsi k výfuku, ovšem osa otáčení je kdesi uprostřed vozu (absolutně netuším, jak se to autorovi povedlo), tak autobus při jakémkoliv zatočení vybočuje zadní nápravou do všech stran, díky čemuž je prakticky neovladatelný. když vezmu v potaz další podivnosti, jako např to, že tlačítko na elektriku vzal autor inteligentně z MANu SD200, (kde je potřeba , jak víme, klíček ještě "potvrdit" tlačítkem, které tam ovšem autor nedal, z čehož vyplývá, že elektriku prostě nenahodíte), krásný IBIS, který ovšem nefunguje, a to, že i přes správně nastavenou linku a cíl mi do autobusu nikdo nenastoupil, přičtu k tomu to, že vůz má sice dva nátěry v základním balení, ovšem mění se pouze zabarvení oken, a také zvuky zčásti okopírované z Renaulta, rozhodně nedoporučuji tenhle model stahovat. a to jsem si říkal, jaký to bude krásný vůz, když jsem ho dostal bez vzduchu do takové míry, že se podvozek válel po zemi...
PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!