TOPlist

Ostatní věci , dotazy, odpovědi atd ....

Re: Ostatní věci , dotazy, odpovědi atd ....

Příspěvekod rogerer » 23 úno 2012 18:10

Byli poupraveny ceny, přijmy, a výrazně se zvedla cena prodloužení !!! >>> Prosím všechny majitele firem aby si upravily přijmy z reklam!!

ani mě nehne....ty reklamy mám koupený do 5.3. a objednával jsem je za předpokladu uvedeného příjmu....jedině kde si změním příjem je u těch dvou co jsi mi dnes prodloužil (vtipný taky je že jsem žádost o prodloužení podal ještě v době kdy ty náklady na prodloužení byly nižší ale čert to vem...)

nejsem lakomý ale jde mi o princip takže mám to koupený do 5.3. za určité příjmy takže tak :D To přece nejde měnit smlouvu jen tak v průběhu. Od 5.3. pokud si je prodlouzim si to zmenim i u ostatnich..
rogerer
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pall » 23 úno 2012 19:08

Nevím co ale řešíš:) Máš smlouvy z dřívějška zálohovaný??? Máš... No tak se řídíš smlouvama... Stejně to udělám já.. hotové vybavené:)... V těch dřívějěích smluvách se s cenama nehýbalo takže platí co na nich je...:) Proto kopíruju nabídky abych byl s obliga a dostalo se to do SZ jako kompletní smlouva:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Pall » 23 úno 2012 19:32

Looool. Teď se na to dívám... Ono je změněné jen prodlouřžení:D Kua odvolejte ho to není normální:D.....
Takže daive smlova mě přišla já jí nepodepisuju tedy se stává neplatnou a místo prodloužení KFC přistupuju k znovukoupení reklamy kfc pro oba dva busy (jako by se jednalo o první osazení reklamou... Takže prosím jdeme na to znova... Ty dvě KFC ty jejich prodloužení ruším... Potrřebuju ale k tomu to, že o tom víš... tedy čekám na odpověď nějakou >>>. Popřípadě rychle rychle přepočti cenu nové reklamy:) Třeba to stihneš:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Deiv » 23 úno 2012 19:43

Nedělej si tady z toho holubník ! Jednou si požádal tak to máš
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pall » 23 úno 2012 19:52

Nepodepsal sem to tak nemám nic... A holubník v tom děláš only ty... Zpomeň celou historii... Ty zrušíš KFC protože nemáš screen... Ježiš marja:).... Jdu žádat o jinou... Nic... pak vidím KFC opět zařazenou ok... ale žádám to co bylo pře podivným navýšením prodloužení a na původní ceně něni šáhle... Tak to ruším... Co je na tom nesmyslnýho??? Dojebal si ten sysém defakto ty svým holubníkem a mě říká nedělej s toho holubník:D Asi skopíruju do vtipů dne ...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Deiv » 23 úno 2012 21:48

Do neděle to zase balim ....
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pall » 23 úno 2012 21:54

nezájem...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Deiv » 23 úno 2012 21:55

Ten váš případ vyjednávám s 007 , když to dneska vyřešíme budete mít závěr jinak si budete muset počkat do neděle (pondělí )
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pall » 23 úno 2012 22:01

ale celkovej nezájem... Za prvé nevím co projednávat... Toto je obdoba pro představu tohoto (musím být polopatickej asi)... Objednej si něco přez net... Například já nevím něco za 1 000 Kč... Objednáš potvrdíš dojde Ti mail... Za 4 dny Ti příjde domů věc "absolutně bez zprávy prodejce že se cena změnila" a ty vycáluj za pičovinu hodnoty 1 000 Kč 20 000 Kč.... Sammozřejmě že toto je důvod od odstoupení od smlouvy... Co jiného... Takže tady není co řešit a vůbec jestli si toto neuvědomuješ, tak jak se pak má změnit systém k lepšímu??? Bude furt stejný se stejným materiálem...
Naposledy upravil Pall dne 23 úno 2012 22:04, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Kubcho » 23 úno 2012 22:04

Deive omg, z tej reklamky si robíš holubník jedine ty, každý deň meníš ceny, všetko ti trvá najmenej dva roky a ešte nadávaš že aké sme my paka a robíme ti tu bordel.. Najprv sa daj psychicky doporiadku a potom sa snaž riadiť reklamku.
Kubcho
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Reklamní agentura