Tak, po dlouhé době fest průser.Jedu Kinzau, před nájezdem na A8 směr wednesberg bo jak se to píše mi naskočilo oznámení od nehody.Nebylo nic napsáno v nápovědě a navíc lidi celou cestu drželi hubu.
Hlásim přejetí 6ti chodců na hlavní silnici mezi Radnicí a Moritzstr. Zřejmě byli neviditelní nebo mi skočili z autobusu. To je asi na elektrické křeslo ne?
- Slečno, vy vypadáte čím dál tím líp. - Ochhhh, moc děkuji. - A čím blíž, tím hůř.
Hlásim přejetí 6ti chodců na hlavní silnici mezi Radnicí a Moritzstr. Zřejmě byli neviditelní nebo mi skočili z autobusu. To je asi na elektrické křeslo ne?
Na voze 3010 my přestala fungovat převodovka -> Musel objet auto udstavené u krajnice, ovšem přijel jsem k němu moc blízko a tak bych to nevytočil, tak jsem si couvnul (ale nenaboural toho bejka za mnou) přehodil jsem z R přes N na D, ovšem v motoru se to nepřehodilo a po šlápnutí na plyn jsem ještě couvnul ( ano nyní jsem ho ťuknul). Po opakovaném pokusu to nahodit na D se to nepovedlo , a rozhodl jsem se zavolat dispečink , který mi přivezl náhradní vůz SD82 (OK trans) ........ :/