Vitajte, som nový majiteľ dopravnej polície pre VDP OMSI.
Dopredu by som Vás chcel upozorniť, prosím, v prípade nehody či priestupku, nevyjednávajte s políciou ŽIADNE upúšťanie od pokút a upozornení! Nikto iný nemá oprávnenie vykonávať činnosť Dopravnej políciie!!!
Vďaka nezodpovednosti niektorých vodičov a zamestnancov, DOPORUČUJEME všem zamestnancům stiahnuť program na screeny, ScreenHunter, pomocou ktorého budu fotiť nehody. Pokuta za nepredloženie screenu sa zvyšuje na 400 DM, lebo toto ma už fakt...štve! To že Print screen nefungoval není omluva.
Ak ste boli učastníkom ľahkej nehody, nemusíte ju nahlasovať!
Od spustenia nového systému, zavádzam novú pokutu pokutu za viac nehôd v jednom príspevku. Jej výška bude (zatiaľ) symbolických 50 DM. Tým, že napíšete viac nehôd do jedného príspevku sťažujete prácu dopravnej polícií a predlžujete ju. Preto vás prosíme, aby ste písali do jedného príspevku len 1 nehodu, ďalšiu nehodu až do ďalšieho príspevku! Bude to tak jednoduchšie a prehľadnejšie.
ďakujeme.
Zároveň: Upozorňujem na POVINNOSŤ uviesť pri hlásení o nehode aj číslo vášho vozu!
Takisto však dávam do pozornosti, že screen, z ktorého nepochopím, čo sa udialo, budem účtovať takisto za nepredložený. Okamžite po nehode zapauzujte hru (klávesa P) a FOŤTE! Ideálne by bolo jedna fotka z hora. K hláseniu o nehode takisto nezabudnite pripísať krátke story, ktoré mi napovie, čo sa stalo (viz hlásenia od rodneyho).
Prosím, aby všetci čo mali nehodu vo VDP, aby do prepážky č. 1 napísali (poslali):
Firma
Číslo autobusu:
Popis nehody:
Screen (najlepšie z viacerých úhlov):
Zdržanie:
Podmienky, počasie:
POPLATOK ZA NEHODU SA ODČÍTA Z OSOBNÉHO ÚČTU VODIČA!!
Měnou pro celé VDP jsou německé marky dále jen DM nebo DEM.
Otázky prosím pomocou SZ
Nepište sem žiadne komentáre! Ďakujem