Ano plánuji něco takového, ale to až časem až se to podaří dát do kupy. Proto jsem postavil provizorní systém založený na Google dosc. Dom už viděl jak se s tím pracuje. Je to jen mezistupeň, aby se to všechno "nepatlalo" takhle na fóru a nemuselo se to tak debilně (promiňte za ten výraz) dělat. Výhodou teď bude alespoň to, že instituce budou moct "pracovat" s kontem společností a finance budou vidět v reálném čase. Je mi jasné, že na živo ti úřad nemůže hrabat na účet. Proto se budu snažit to postavit na reálnější úroveň až se mi právě podaří najít někoho, kdo rozumí PHP, SQL a celkově databázím

Já to bohužel neovládám, proto jsem zvolil toto provizorní řešení, aby bylo něco přehlednějšího a funkčního a začít pracovat na 2. verzi, která by byla zase o něco blíž realitě. Pokud teda bude zájem ze strany "institucí".
Jinak možná to vypadá, že na tom webu nic není, ale myslím, že Dom může potvrdit, že je po registraci přístup k pár zajímavým věcem
Jen doplním, že registrace nyní není možná, tak se o to ani nepokoušejte
Tímto bych chtěl požádat někoho, kdo rozumí PHP a SQL a byl by ochoten mi s tímto pomoct nechť se mi ozve přes SZ. Budu jen rád
P.S. Doufám, že mi admini odpustí to velké červené písmo