TOPlist

Chodba

Re: Chodba

Příspěvekod Fantomas007 » 31 srp 2013 20:22

Pepdole, podle mě je lepší, když úřad funguje alespoň částečně, než aby nefungoval vůbec. Navíc, na předchozí straně (nebo možná až na té další) jsem upozorňoval, že v tomto týdnu bude možná provoz úřadu trochu omezen. Taky nemám nikde v popisu práce odpovídal na tvé PM, úřad je ve fóru úřad a moje zprávy do jeho provozu nepatří.
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod pepdol_cz » 06 zář 2013 17:41

Tak hoši já to balím, tohle mě už nebaví, pořád na něco čekat. Já už na to nemám nervi, takže končím Z ředitelova ním ve firmě ČSAD RegioBus!! A nemám už zase v pořádku internet takže na to nebudu mít ani čas, bohužel.
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod kudla188 » 06 zář 2013 18:19

Fantomasi, proč mi bráníš v provozování mé firmičky, kvůli problému, který nikdy neviřešíš, protože ho ani nechceš řešit? To mi nemůžeš ani říct: Hele, tak radši začni od začátku jo?

Já ti na to odpovím: Ok, tím líp pro mne, ušetřím si chyby které jsem udělal předtím, jenže né, ty radši jen když se o cokoliv snažím napíšeš: Nesmíš nic s VDP dělat, protože to není dořešeno. (Nikdy to nedořešíš tak nevím co furt děláš, myslím, že je to na tebe moc složitý)

Tak co mám sakra dělat? Podat na tebe ve virtuálním soudu žalobu za škodu z ušlého zisku?
Lenovo Thinkpad T510 / PC | CPU: AMD A8-5600K Základovka: MSI FM2-A75MA-E35 RAM: Kingston (4GB,DDR3) + Corsair (4GB,DDR3) SSD: 120 GB HDD: 4 TB Grafika: AMD Radeon HD 7790 OS: Windows 10 Pro
kudla188
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Athare » 07 zář 2013 10:06

Ty jsi ale číslo Pepdole :lol:
Athare
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 08 zář 2013 22:51

Tiež si myslím človek čaká ako d€bil 2 týždne a nič!
Ja osobne by som to zveril shitmanovi-keď chcem kúpiť autobus tak mám ho v ten deň večer už vo vozovom parku ;) ale kým tento nemenovaný moderátor niečo urobí dovtedy asi zmaturujem :evil: .Hrôza. Tie licencie hlavne!
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Crystho » 08 zář 2013 23:07

Súhlasím s Tambusom... ten nemenovaný moderátor by si mal nájsť za seba náhradu, ktorá by sa o ten úrad pravideľne starala (dajme tomu ako Shit o bazár), nie naň jebala !!
Niekedy mám pocit, že OMSI Fórum je lepšie ako pozeranie TV...
V niektorých prípadoch odpovedať na otázku otázkou, je neslušné.
Crystho
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod shitman » 09 zář 2013 00:05

dejte mě pokoj, od "nejmenovaného moderátora" mám za úkol už měsíc přepracovat bazar a furt se k tomu nemám :) budte rádi, že se o vás ještě fantom tak hezky stará, protože nikdo jiný (ani já) ten úřad dělat enchce a on se tu s vámi patlá ve svém volném čase, kterého má opravdu málo (stavební průmka je fakt záhul kterej si neumíte představit), takže než ho začnete lynčovat, zkuste si představit, že jste do čtyř ve škole, pak hodinu jedete domů, potom se tři nebo i pět hodin rýsujete s půdorysem či ještě hůř s nákresem nějaké budovy, který třeba musíte přepracovávat, do toho ještě musíte dělat běžné úkoly jako je matika či podobně, taky se musíte učit, a někdy taky jíst, mýt se a spát. prostě člověk nemá toho volného času tolik kolik by potřeboval, a jsem si jistý, že fantom má i jiný osobní život, než vyřizovat vaše licence. ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Fantomas007 » 09 zář 2013 15:59

Co se týče firmy ČSAD RegioBus, jediná oprávněná nevyřízená žádost je včerejšího data. O licence jste sice žádali ještě i dvakrát předtím, ale mimo rámec pravidel, na což jste byli upozorněni. Tato firma se zatím moc nevyznamenala, tak příště během čekání doporučuji pročítat pravidla, určitě by to nebylo na škodu.

U ČSAD Černý Most připouštím, že z mé strany je to až zbytečně moc protahováno, začež se omlouvám. Co se týče toho problému, po poradě s několika lidmi je zdá se vyřešen a tak si můžete pro toto období zažádat o licence.

Shitmane, díky za obhajobu, ale musí přiznat, že tak strašné to není :) Když to vezmu popořadě, tak do čtyř ve škole jsem "jen" dvakrát týdně, domů jedu půlhodinu, výkresy a všechny věci kolem (např. musím psát technické zprávy, počítat statiku, rozpočet...) sice zaberou pěkných pár hodin a několikrát jsem i nad tím strávil 12 hodinový maraton (od čtyř odpoledne do čtyř ráno), ale to jen v případě že hoří termíny. A tak trochu je to i má vina, že se tomu nevěnuju průběžně :) Běžný den tolik práce zase není, ale tím spíš se chci odreagovat a odpočinout si, a ne vyřizovat tady nějaké věci kolem úřadu. Pokud seženete schopného člověka (proč bych to měl dělat já?), který by se úřadu ujal, tak sem s ním, budu rád.
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Trolejbusák » 09 zář 2013 19:54

Travel Comfort měla dlaší pokutu? Nebo to je jen chyba??
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Deiv » 09 zář 2013 19:56

Kurník, díky za upozornění :) Nevšiml jsem si toho (použil jsem vyúčtování z minulého týdne a jen ho upravil). A já furt proč proděláváme :lol:
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

PředchozíDalší

Zpět na Úřad