Co se týče firmy ČSAD RegioBus, jediná oprávněná nevyřízená žádost je včerejšího data. O licence jste sice žádali ještě i dvakrát předtím, ale mimo rámec pravidel, na což jste byli upozorněni. Tato firma se zatím moc nevyznamenala, tak příště během čekání doporučuji pročítat pravidla, určitě by to nebylo na škodu.
U ČSAD Černý Most připouštím, že z mé strany je to až zbytečně moc protahováno, začež se omlouvám. Co se týče toho problému, po poradě s několika lidmi je zdá se vyřešen a tak si můžete pro toto období zažádat o licence.
Shitmane, díky za obhajobu, ale musí přiznat, že tak strašné to není

Když to vezmu popořadě, tak do čtyř ve škole jsem "jen" dvakrát týdně, domů jedu půlhodinu, výkresy a všechny věci kolem (např. musím psát technické zprávy, počítat statiku, rozpočet...) sice zaberou pěkných pár hodin a několikrát jsem i nad tím strávil 12 hodinový maraton (od čtyř odpoledne do čtyř ráno), ale to jen v případě že hoří termíny. A tak trochu je to i má vina, že se tomu nevěnuju průběžně

Běžný den tolik práce zase není, ale tím spíš se chci odreagovat a odpočinout si, a ne vyřizovat tady nějaké věci kolem úřadu. Pokud seženete schopného člověka (proč bych to měl dělat já?), který by se úřadu ujal, tak sem s ním, budu rád.