TOPlist

Emil T.O.U.R. + DPMLS (Dopravní Podnik Města Los Santos)

Obecně i mimo OMSI

Emil T.O.U.R. + DPMLS (Dopravní Podnik Města Los Santos)

Příspěvekod EmilTour » 05 čer 2014 01:15

Zdravím Přatele a Milovníci Autobusů

Sem tu popravdě nový ale na radu kamaráda a doporučení tohodle Fora ohledně Hry OMSI mě napadlo zdali by byla možnost tu udělat menší Prezentaci mé cestovní Virtualní Agentůry ohledně autobusové dopravy atd..... no abych tu jen nepsal otom že sem nováček tak prosim berte to tak že sem tu novy pokuď tu mam toto téma špatně tak pokud mohu poprosit nějakého admina zdali by to přeřadil kam to má patřit

Rád bych vám představil mojí virtualní Cestovní Agenturu + Veřejnou Dopravu MHD která již funguje od roku 2010 - 2014

tak nějakej ten Uvod:

Emil T.O.U.R. vznikl samostatně 21.8.2010 kterej během měsíce dostal uspěch jednalo se o dopravu ve hře GTA SAN ANDREAS Multiplayer (GTA SA-MP) díky propojení ze znamým CZ/SK Serverem kterej měl velice kvalitní hratelnost ohledně CZ/SK Komunity.Emil T.O.U.R. mohlo v přepočtu využívat denně 50 - 100 lidí popřipadě najdu nějaké FotoGrafie,Cestovní Agentura za necelej rok vydělala přes 75 mil KČ díky plátbam slušných hraču za zajezdy k moři,tak to je nějak ten uvod k začatku agentůry

Rok 2011-2012: Emil T.O.U.R. díky financím rozjel veřejného Dopravce který dostal název: DPMLS aneb Dopravní Podnik Města Los Santos,Duvod založení DPMLS byl kvuli plným autobusum které potřebovalo dosti hraču veměstě,hlavní problem byl to že několik hraču využivalo MHD ale díky drahému jizdnému a trasám nebyli spokojení,naštěstí DPMLS měl vlastní povolení tras a linek proto přikoupil 40 vybavených autobusu,ale s financema nebyl až tak uspěšný,tržba DPMLS byla cca 40 mil KČ za pul roku,duvodem tak nizké tržby bylo (Černí Pasažéři),proto se vedení rozhodlo zaměstnat 20 revizoru kteří poctivě vybírali pokuty od černejch pasažéru na každou linku bylo nasazeno max 3 revizoři.....

Rok: 2013-2014: Jelikož EMIL T.O.U.R. + DPMLS propadnul velkému finančnímu problému dočasně se cestovní agentura i MHD neboli Dopravce uzavřel,aktualně se obnovuje ohledně Hry OMSI proto se v bližší době planuje opět obnovit Dopravce + Cestovní Agenturu Informace o naboru budou jíž brzy: hledáme hlavně zkušené řidiče,řidičky

Tak to je nějak Historie Cestovní Agentury,Dopravce MHD je to spiše přiběh o cestovce ohledně hry GTA-SAMP tak snad nevadí že sem to sem dal... pokud to nějak bude vadit odstraňte to klidně a nebo přeřadte do jiné sekce

PS: Omlouvám se,sem tu nováček a pravidla si dukladně už pročtu tak prosím žadnou paniku a uražlivé komentáře :)

Hezkej Zbytek přeji všem uživatelum a administrátorum a vedení Portalu.
Emil T.O.U.R. + Dopravní Podnik Města Los Santos
Kvalitní veřejný Dopravce ohledně Her: GTA SA-MP,OMSI Aktualně nábor řidiču a řidiček kdo má zajem kontaktujte mě SZ děkuji

Obrázek
EmilTour
Nový člen
Nový člen

Re: Emil T.O.U.R. + DPMLS (Dopravní Podnik Města Los Santos)

Příspěvekod shitman » 08 čer 2014 00:55

teda klobouk dolů šéfe, větší prasárnu jsem dlouho nečetl. i google translator by to snad napsal líp.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Re: Emil T.O.U.R. + DPMLS (Dopravní Podnik Města Los Santos)

Příspěvekod FantomCZ » 10 čer 2014 19:37

Můžete mi někdo vysvětlit, co je to za blbost. Hledal jsem v tom nějaké ip na server, ale to jsem tam nenašel.
Chápu, že to je možná pro někoho úspěch, ale jaký to má účel?
Nepochopil jsem z toho ani to, co to má přinést pro nás?
Jestli to má být budoucí dopravní podnik pro Omsi nebo něco jiného.
Myslím si, že toto je nesmysl, navrhuji odstranit.
FantomCZ
Aktivní člen
Aktivní člen

Zpět na Volná diskuse