Možná se vám to bude zdát jako stupidní dotaz,ale trápí mě to už přes 10 let.Ačkoliv se v autobusem dobře orientuji tak s tímhle si nevím rady.Když se podíváte na autobusy tak z nich vždycky něco vytéká.
Poprvé jsem si toho všiml když jsem jako malý jezdil do Řecka s řeckou CK.Když jsem to viděl tak jsem si říkal,že to musíte brát s nadhledem když de o Řecký autobus (Nechci urážet Řecké občany,sám k nim patřím,tedy polovičně,ale zpět k tématu).O těchto prázdninách jsme jeli opět na dovolenou a tentokrát již čtvrtým rokem se společnosti BusLine , a.s. a z toho autobusu to kapalo taky.Ale opravdu jen trochu.Tak mě napadlo že je to třeba nějaká část nějaké chladící vody a.t.d.Nám totiž kdysi Řečtí řidiči řekli že je to normální a že to teče z každého autobusu.
To je pravda,teče to z každého,ale asi před týdnem jsem jel normální KAROSOU B932.Byla rozhrkaná,bylo hrozně slyšel vrčení spojky,jedno křídlo u prostředních dveří se neotevíralo a díky bohu že se to cestou nerospadla,protože to cukalo opravdu hodně.No a když jsem vystoupil všiml jsem si že z této KAROSY to teklo úplně proudem.
TÍM PÁDEM SE DOSTÁVÁM K OTÁZCE.CO TO Z NICH VLASTNĚ TEČE.
Děkuji předem za odpověď.