TOPlist

Hudba

Obecně i mimo OMSI

Re: Hudba

Příspěvekod luksykcz » 10 čer 2016 21:55

Protože je tam ta holka, že? :D
Jóóó, je pěkná :D
luksykcz
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod rpopo » 11 čer 2016 09:00

Hej ta spevačka je strašne pekna :)
Ešte jednu som "našiel" od nej :)
phpBB [video]
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod luksykcz » 11 čer 2016 10:14

No to neříkám že není hezká :D
Celkem dobře zpívá :)
luksykcz
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod shitman » 12 čer 2016 16:35

hádám, že se tu asi nenajde moc fanoušků, ale i tak to sem napíšu. včera nás opustila znamenitá zpěvačka a skvělá osoba Christina Grimmie poté, co byla zastřelena při autogramiádě po svém koncertu na Floridě. #RIPChristina

phpBB [video]
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod DIMI » 12 čer 2016 16:41

Kámo to byla tahle holka? :-O To mě poser, tu jsem si chtěl vzít. Až do teď jsem nevěděl, jak se jmenuje, z toho tvýho videa jsem ji poznal podle toho obličeje. Video, který jsem znal já předtím, byla nějaká kopie..

phpBB [video]

Zajímavý jak je tenká hranice mezi tím, kdy je mi to vlastně jedno a tím, kdy bych šel sám vraždit.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod shitman » 12 čer 2016 16:47

ten kanál je kopie, i když je tam její jméno. co jsem posílal já je z jejích oficiálního kanálu, najdeš tam většinu jejích videí. dva roky dělala covery různých písniček, potom natočila dvě EP (Find Me a Side A), pár singlů (většinou ve spolupráci s jinými kapelami, z nejnovějších např. s Diamond Eyes) a jedno album (With Love). poslední EP vydala v únoru.

je trochu ironické, že den před smrtí zveřejnila na svém blogu článek "Jak si zachránit život, když se vaše auto potápí". článek o tom, jak se vyhnout kulce, bohužel sepsat nestihla.
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod DIMI » 12 čer 2016 16:49

Njn, zase jednou ukázka, že lidi, kteří tvrdí, že vlastnit zbraň je lidské právo a nezbytnost, prostě nemají pravdu. Zaplať pánbůh, že takových u nás (v Evropě) tolik nemáme.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod shitman » 12 čer 2016 17:03

tady je na vině něco trochu jiného, a to absolutní nezájem pořadatelů o nějaké bezpečí. pronést sebou na většinu koncertů nůž nebo zbraň není žádný problém, jediné, co pořadatele zajímá je to, jestli s sebou neneseš vlastní jídlo a pití, a stejné to bylo i v případě tohohle koncertu, kde byl každý prošacován kvůli svačině, ale nechali tam projít chlapa s nožem a dvěma nabitými zbraněmi. samozřejmě patří i otázka na to, v jakém světě žijeme, když nějaký člověk nemá na práci nic lepšího, než jet na koncert a odpravit účinkující, ale to je debata na hodně dlouho, do které se mi zrovna teď dvakrát nechce.

když už jsem to tu ale zmínil, velký dík patří jejímu bratrovi, který útočníka hned začal pronásledovat, což ho vyděsilo a obrátil zbraň proti sobě. s arzenálem který si s sebou přinesl to mohlo dopadnou i mnohem hůř (příkladem budiž i střelba v nočním klubu v tom stejném městě, kde ten samý večer útočník postřílel 20 lidí, zneškodnit se ho povedlo až zásahovce, policie si ale ty dva případy nespojuje).
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod mhdfm » 12 čer 2016 20:03

Moc fanoušků se nenajde, ale jediní určitě nebudete. ;) Nejradši mám cover Lean On. :) Vůbec jsem ale nepochopil ten omluvný lístek, který nechal na dveřích svého domu...jako by to snad mělo nějaký vliv... :|
phpBB [video]
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod igisek » 14 čer 2016 21:02

https://www.youtube.com/watch?v=mmT1QnWOpXI
Vyšla moc EDM pecka!! :)
***Yves V vs. Dimitri Vangelis & Wyman - Daylight***
Je nejlepší slavit narozky na pátek 13.,v roce 2013 :D
Stránka mého města https://www.facebook.com/dpmoravec?ref=hl
igisek