Vyjadrím sa ti ku každej linke:
1. Linka 30 - neviem ako je vyťažená, no asi nie moc keďže tam jazdia malé sprostosti. Ale nejde o vyťaženosť, ale zaujímavosť, čo podľa mňa 30tka moc neni.

2. Kombinácia 23 + 24 + 26 - sú to linky do VW, takže nepredpokladám od nich nič zaujímavé, vyťaženosť ani nič podobné neviem, takže toto by bola z mojej strany asi posledná možnosť.
3. Linka 37 - má v skutku veľmi zaujímavú trasu, vyťaženosť je fakt celkom veľká a radí sa medzi moje obľúbenejšie linky, nakoľko je v niekoho výprave.
4. Linka 38 - nepoznám, nevyjadrujem sa.
5. Linka 43 - má veľmi zaujímavú trasu, no v OMSI si myslím, že by nevyzerala táto linka vôbec, ale vôbec dobre.
A zoradím ti to podľa toho, ako by som to ja spravil:
Ako prvú by som pravdepodobne volil linku 30, je to linka čo ti chodí kúsok od domu (rovnako ako u mňa linka 87, na ktorej pracujem) a dala by sa ľahko rozšíriť. Druhú (ako napojenie k 30tke) by som samozrejme volil linku 37 aj so zachádzkou do Marianky. Nakoniec by som začal uvažovať o linke 23, ktorú by som rýchlo rozšíril aj o linky 24 a 26.

Linku 43 by som z tohoto úplne vynechal. To je môj názor k tvorbe linky z Bratislavy do OMSI z tvojej strany, ja mám rozhodnuté: ako prvá 87čka, potom 78čka a neskôr sa budem rozhodovať.

//EDIT: ešte by som možno uvažoval nad L130.