Vážení čtenáři,
úvodem bych se rád omluvil za zpoždění a za minimum fotek z tvorby, ale technika se mnou prostě nespolupracuje. V nejbližších dnech to zkusím nějak opravit a novinku doplnit.
Doslova celé prázdniny, které jsem teď měl, jsem strávil tvůrčím způsobem. Modeloval jsem mnohdy až 14 hodin denně, abych stihnul vše, co jsem chtěl. No a výsledek je tady! Povedlo se mi za ten týden domodelovat celou trasu z Černého Mostu až na Zličín včetně tunelů. Bohužel v úseku Hůrka ->Zličín mám pouze noční textury (fotil jsem v noci z důvodu minima kaštanstva (cestujících)), takže textury později vyměním.
Na trase se střídá mnoho druhů tunelů, jsou zde zachyceny reálné průchody mezi tunely, odbočky i všechna obratiště a mosty. Reálně rozmístěná návěstidla a podobné "detaily". Snažil jsem se o maximálně možné napodobení reality. Nicméně absence oblouků a výškových rozdílů tam je a být musí. Avšak doufám, že trasa vás hned po projetí pár stanic bavit nepřestane, že vás tam výše zmíněné detaily (a něco navíc) zaujmou a hned tak neomrzí.
Bohužel, jak jsem výše psal, notebook se mnou nespolupracuje, a tak vám nemůžu ukázat fotky z hotové trasy včetně tunelů apod., ale jen z jednotlivých stanic v úseku Můstek -> Zličín. Ještě jednou se za to omlouvám a slibuji, že v nejbližší možné době to doplním.
Závěrem bych vás rád poprosil o vyjádření se ke stanicím v tomto novém úseku (Můstek -> Zličín), protože jsem tam byl při focení textur skoro poprvé a nejsem si jistý, jestli je vše tak, jak má býti. Děkuji.
Martin97
---------------------------------------------------------------------TECHNICKÁ POZNÁMKA-----------------------------------------------------------------------
Z důvodu omezeného počtu fotek zde na fóru bych vás rád odkázal na facebookovou stránku WAPP, kde je fotek mnohem více:
- Kód: Vybrat vše
https://www.facebook.com/cz.wapp