Prepáčte vážení, ale končím pod stolom pochcaný od smiechu. Niektoré príspevky sú hotové góly.
Nedá mi ale nevyjadriť sa - čo sa týka kradnutia pracovných miest - až ma zaráža, koľko rozumných ľudí odtiaľto používa tento argument - vždy následne vytiahnem argument s Bratislavčanmi v rakúsku či maďarsku.. ale hold, každý sa chce mať lepšie, tak tiahne niekam, kde má pocit, že mu lepšie bude. Mne viacej ako východniari vadia kradoši pracovných miest v podobe rákosníkov, ukrajincov, rumunov, nezriedka dokonca poliakov...
Neznamená to ale, že by som ich považoval za menejcenných.

Oveľa dôležitejšie než odkiaľ človek je je to, čo má v hlave.. sú "blaváci" aj východniari, ktorých moc nemusím, rovnako sú však aj ľudia či už z Bratislavy, alebo východu, s ktorými si dokážem pri počítači písať celé hodiny. A to sa netýka len Slovenska, dokonca pravidelne píšem do Anglicka, Francúzska, Rakúska či Ruska. A to ani nehovorím, koľko času som zvykol tráviť písaním tu.
Celé by som to rád uzavrel s tým, že východniarsko-blavácke spory sú spôsobené akurát pár jedincami, väčšina ľudí nemá problém s nikým, kto mu neubližuje a neškodí - nech je odkiaľkoľvek..