TOPlist

kde najradsej sedite v buse

Obecně i mimo OMSI

Re: kde najradsej sedite v buse

Příspěvekod igisek » 07 lis 2013 18:52

A kde sedím já? NIKDE :D Protože jsem rád,že se do busů ,co mi tady jezdí v okolí,sotva vlezu a to i za cenu toho,že jsem většinou natlačen u dveří....:D
Moje oblíbená fotka...takhle to jelo přervané vloni a jezdí doteď....
Aneb najděte si místo k sezení... :mrgreen:

Obrázek

:lol:
Je nejlepší slavit narozky na pátek 13.,v roce 2013 :D
Stránka mého města https://www.facebook.com/dpmoravec?ref=hl
igisek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Rohatej » 07 lis 2013 19:06

Tady se nabízejí už místa pouze u stropu.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Karosak951 » 07 lis 2013 20:24

Já duchodce nepouštím jen ty co znám nebo jsou opravdu staří protože jsem jednou jel domu a povídal si se známým řidičem a najednou se ozvala nějaká baba a začla se do mě srát proč ruším pana řidiče (oporoval jsem )ale pak začla mít keci ať si jdu sednout tak jsem si sednul tam kde je to od 12ti a ona na mě hned vyjela:copak tobě je 12!a to už mi došla trpělivost a od té doby je nepouštím.

Nebo jsme jeli autobusem celej narvanej tak jsem stál u prostředních dveří a zase na mě vyjela nějaká bába a jestli vystupuju na příští zastávce a jestli ne tak ať si jdu sednout ...atd.(měl jsm chuť jí říct jestli ona jo ale nakonec jsem to neřek ale vystupovala)

Nebo když jedou do kauflandu tak se držej vyhazujou ze sedaček ale jakmile se otevřou dveře tak běžej tak že je nedoženeš . ;)
Rozměry vládnou světu!
Karosak951
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Dawe » 07 lis 2013 20:26

igisek píše:A kde sedím já? NIKDE :D Protože jsem rád,že se do busů ,co mi tady jezdí v okolí,sotva vlezu a to i za cenu toho,že jsem většinou natlačen u dveří....:D
Moje oblíbená fotka...takhle to jelo přervané vloni a jezdí doteď....
Aneb najděte si místo k sezení... :mrgreen:

OBRÁZEK
:lol:

Přesně. Jsem rád, že si vůbec sednu, natož vlezu do busu :D
Obrázek
Dawe
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod shitman » 07 lis 2013 20:43

Daniel píše:Hm, ale až budeš starej, tak budeš rád, když tě někdo pustí. Ale on tě nikdo nepustí, protože bude ještě víc lidí jako jste vy a nepustí vás, protože to neni jejich povinnost.

to sedí zrovna od někoho, kdo se rozvalí přes dvě sedačky pro mrzáky a na třetí si hodí bágl a potom pobaveně pozoruje, jak babky chodí okolo a musí se drápat na vyvýšená sedadla. ;) tvůj postřeh nemá jakoukoliv logickou hodnotu, protože když si přečteš to, co jsem napsal, ještě asi tak třikrát, pochopíš, že na prioritních místech důchodce pouštím. na ostatních ne, protože nemají právo mě tamodtud vyhodit. až k tobě přijde ženská s vozejčkem plynm okurek, přejede ti s ním nohu, vyštěkne na tebe "uhni mladíku, chci si sednout" a při vystupování ti ještě tím vozejkem nabere holeň, tak tě taky přejde chuť dělat těmhle starejm rašplím laskavost. jiná to je samozřejmě pokud jinde není místo, na sedačkách pro mrzáky nejsou rozvalená podobná individua jako jsi ty a babka je milá a slušná. jinak si myslím, že šest (v citelisech osm) garantovaných míst pro mrzáky bohatě stačí. ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 07 lis 2013 22:15

Také milšie babky pustím, ale tie namalované 50-ničky a 60-ničky ani za boha, ak mi niečo povie tak ju pošlem kade ľahšie :x
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod martin8211 » 07 lis 2013 22:23

V případě, že se důchodkyně/důchodce agresivně hádá, třeba i o úplné blbosti (jako např. stisknutí tlačítka předvolby před zastavením vozidla :D ), naučil jsem se aplikovat metodu, která mi obalí nervy.
Metodě říkám: Nasereš mně, naseru tebe....takže se hádám a začínám je zavalovat argumentama....

Samozřejmě, že ty milé babičky, co místo ani nevyžadují, rád pustím, rád poradím, rád vysvětlím atd..., ale ty báby, co se cpou prvníma dveřma, a hned od odveří řvou že mají ZTP a že jim snad někdo pomůže, ty s radostí a pohledem do očí ignoruju!

Ale z vlastní zkušenosti musím říct, že potkávám spíš ty milé babičky.
Čím víc dveří to má, tím je to lepší...
martin8211
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Maras5741 » 07 lis 2013 22:28

Kde je místo, tam si sednu ;)
☢DUBSTEP!!! ♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥
†R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm Sony Xperia™ Z Sony Xperia™ Z3Vodafone Smart Ultra 6 ►Vodafone Smart V8
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Opavan99 » 07 lis 2013 23:27

Většinou se snažím sedět na sedačkách u předních dveří,což se díky tomu,že jezdím busem,kde je 5 lidí,stává velmi často :D
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod ctiraz » 07 lis 2013 23:34

Tak většinou vedle řidiče, v SORce zásadně na "empiru" (vyvýšené místo naproti zadním dveřím), tam kde je místo a v 7096 zásadně u plošiny pro kočárek čili u zadních dveří na zadních sedačkách. :lol:

Co se týče důchodců, tak se vždy rozhlídnu, jestli je někde poblíž volné místo, když není, pustím je, vážně mě serou důchodci, kteří se v Qasu na napaječi na druhé zastávce, kdy sedím v buse někdy jen já, cpou na vyvýšenou jednosedačku u řidiče a vyhazují vás, když je několik desítek sedaček volných. :mrgreen:
ctiraz
Zabydlený člen
Zabydlený člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse