No tak teraz som to hral hodiny a hneď som zmenil názor. Spadlo mi to len raz zatiaľ.
čo sa mi páči je nový systém budovania trás. Depá sa mi tiež pozdávajú aj tie CP ale majú chyby. Prvé je to, že sa veľmi komplikovane nastavujú stačilo by to omnoho 1duchšie. A druhé, že keď máte dlhú linku (ja som si postavil 30 hodinovú) sú vám totálne zbytočné špičky a nastavenie nočákov, keďže tam len z depa vyše dňa vychádzajú vozy. A keby som to v nejakom čase obmedzil tak by sa tak po skončení sedla a začatí špičky opäť ten špičkový CP dával vyŠe dňa. Multiplayer ma sklamal, že nefunguje, snaď čoskoro vyjde ten Patch. Chýba mi tam kupovanie BUS pruhov bez toho, aby som musel vymazať celú cestu. Keď idem mazať električkovú/trolejbusovú trať musím dávať extra pozor, aby som nezmazal cestu. Páči sa mi však, že električky na bulvároch jazdia v strede a nejazdia na ceste a dobré je aj, že sa dá trať postaviť na pruh, ktorý chceme. Avšak trochu mi vadí to napájanie na križovatkách. Je zdĺhavé a častokrát sa pomýlim a napojím to zle, takže sú 2 trate vedľa seba. Graficky sa mi zdá trochu neprehľadná a dosť mi vadí, že sa zrušilo posúvanie pohľadu myšov. Čo je super sú spoločné zastávky pre T+A-busy a eliny.
Čo mi trochu vadí ale však viac to približuje k realite, že tá noc je strašne dlhá

(toto nemusíte komentovať)
Čo ma veľmi milo prekvapilo sú ZÓNY (pásma), ktoré si môžeme sami "namaľovať" na mape. a viac druhov lístkov na niekoľko zón a aj tzv. električenky. A ešte aj to, že zastávky nemusia byť tak nalepené na sebe a cestujúci za nimi prichádzajú aj z väčšej diaľky.
A v neposlednej rade to, že je to po česky

Ale ešte by mohli na tej minimape zvýrazniť kde sa aktuálne na tej mape nachádzame.
Či je to lepšie ako prvá verzia, no neviem povedal by som, že je to úplne iná hra a spoločný to má akurát názov.
Snáď som sem napísal všetko čo som chcel