Hra u které jsem vyrůstal od mala, to bylo ještě jenom Transport tycoon deluxe

rozlišení jak na mobilu, ale neuvěřitelně bavila a dlouho neomrzela
Někdy ke konci minulých prázdnin jsem s kamarádem objevil OTTD ... To stačilo k tomu abych skoro celý rok nehrál nic jinýho

Škoda byla že před nedávnem jsem reinstaloval PC a záloha nedopadla nijak dobře ... mno ... vlastně nedopadla vůbec, mezi ztracenýma datama byl i save na mapě o rozloze 2048x2048 (pro neznalé, největší mapa co tam jde, věřte ... hodně velká) kde byla mapa z půlky postavená vlakovými koridory, rok 2800 cca. a roční zisky byly přibližně okolo 50 miliard korun, což už je pořádný jmění
Nejlepší zážitek, vyřádit si své budovatelské touhy ve starý dobrý herní klasice ... a co víc, přidat si český vlaky, ikarusy, tramvaje, letadla, LAHODA

Pokračuje to Síťovím hraním po Hamachi se svým nejlepším kamarádem kterého máte právě na skypu, nezapomenutelné zážitky

A na závěr jsem před nedávnem zjistil že OTTD lze stáhnout v .jar souboru, tedy ten večer jsem už smažil OTTD na svém mobilu
Jediná nevýhoda je fakt, že po dlouhodobém hraní omrzí, občas to zachrání nějaký ten přidaný addon, ale jednou to přejde ... Mám štěstí že po nějakém období mně to zase chytí a držím se jak klíště

aneb hra mých snů ve které se obravdu vyřádím