TOPlist

Cities in Motion 2

Obecně i mimo OMSI

Re: Cities in Motion 2

Příspěvekod DIMI » 07 dub 2013 21:40

Už vím, co mi na tý hře vadí.. To, že je tam hrozně těžký se něčeho ujmou. V CiM to bylo jednoduchý, člvoěk hned poznal nádraží, nemocnici, obchoďák na první pohled. Takže prostě když nevěděl jak začít, tak si řekl "udělám linku od nádraží, to je jistota, do tohohle kraje města"... Čeho se uchopit tady, nevím.. :( Dnes jsem se 3 hodiny snažil vyšéfit metro, abych mu vyrobil konečnou... Ale udělat to, aby do depa zajížděli jen soupravy, který zrovna v JŘ nejsou potřeba udělat asi nejde.. :(
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Tomko00 » 08 dub 2013 15:11

Ale ide, skús to urobiť podľa môjho návodu. :) Mne to tak funguje, teda fungovalo do včera 15:30. :)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod RedGunn » 08 dub 2013 19:01

DIMI, naprosto s tebou souhlasím, u mě to je stejný. :|
RedGunn
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod DIMI » 08 dub 2013 19:05

Tomko00 píše:Ale ide, skús to urobiť podľa môjho návodu. :) Mne to tak funguje, teda fungovalo do včera 15:30. :)

Tomko, jenomže u mě to nefungovalo.. Teda u autobusů a tramvají bych si to uměl představit (za předpokaldu, že tam stojí autobusy a čejakí do ojezdu dle JŘ), ale já, když jsem vytvořil dejme tomu okruh a na ten okruh NEPŘÍMO tzn. stranou toho okruhu (v případě že souprava jede dokola kolem depa neprojíždí) a když jelo první metro, zastavilo na první stanici a tam stálo a čekalo.. Pěkný, ale když přijelo druhý a třetí, tak obě odjeli hne dpo příjezdu, na JŘ nedbali.. Navíc mám obavu, že kdyby čekali dvě herní hodiny na jedný zastávce, cestujícíc by to asi docela nasralo..
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Tomko00 » 08 dub 2013 19:30

Aha, tak ty myslíš toto. :) Bohužiaľ to je chyba hry.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod DIMI » 08 dub 2013 21:31

DOPRHELE KUMVA! To je fakt hrozný.. Když se konečně rozhodnu vymyslet nějakej systém, pracně si podle barev najdu obchoďáky (už jsem zjistil v čem je problém, hra neobsahuje nádraží, obchoďáky jsou zaprděný, kina jsou zaprděný, hotely tam nejsou vůbec, nemocnici jsem neviděl ani jednu, školy (koleje) tam nejsou... A SPADNE MI TO! Ta hra je strašně obtížná na orientaci.. A co víc, ty pravoúhlý silnice vybízejí akorát k tomu vytvořit tam rovnoběžkovej systém jako v New Yorku.. A proč sakra nejde udělat nějaká normální konečná otočka pro tramvaje?! Jsem v životě neviděl tramvaj objíždět blok... Je vůbec možný stavět koleje nějak svobodně, ne je jen pokládat do silnic?

A proč mi k dalšímu sakra vždycky přestane hrát hudba ve hře.. To mám poslouchat ty auta?! Vždycky hraje a pak přestane... Prooooooč?!
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Rohatej » 08 dub 2013 21:39

Moc to prožíváš. Dej si sušenku.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod DIMI » 08 dub 2013 21:42

A proč stojí psotavit tramvajový depo na zelený louce 1800 a na msítě, a o 100 metrů vedle, kde stojí obrovskej obchoďák jen 1500?

Kam zatr satr šla jakákoliv logika? Mě se ta hra tak líbí, ale tak strašně se nedá hrát.. :D
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Tomko00 » 08 dub 2013 21:43

DIMI píše:DOPRHELE KUMVA! To je fakt hrozný.. Když se konečně rozhodnu vymyslet nějakej systém, pracně si podle barev najdu obchoďáky (už jsem zjistil v čem je problém, hra neobsahuje nádraží, obchoďáky jsou zaprděný, kina jsou zaprděný, hotely tam nejsou vůbec, nemocnici jsem neviděl ani jednu, školy (koleje) tam nejsou...

Daj si Snickers. ;) Mimochodom, nádražia tam nie sú, hotely tam sú, nemocnice tam myslím že sú, a škôl som videl niekoľko. :)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Peterson » 08 dub 2013 22:03

Vyzerá to tak, že je to dobrá hra, ale nelogická. Musím ju stiahnuť :!:
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse