TOPlist

Je třeba hanět autory za jejich přístup k práci?

Obecně i mimo OMSI

Re: Další autobusový simulátor? SOR CN12

Příspěvekod wolda007 » 18 kvě 2016 20:16

Naprosto souhlasím s většinou negativních ohlasů, navíc chlubit se zaplňováním internetu obrázky nedodělaného projektu, který by nikdy neměl v taktovém to stavu vyjití, hlavně, pokud má autor alespoň špetku soudnosti a sebeúcty, či nechat tento model v takovémto stavu a na dlouhou dobu se k tomu nevyjádřit a pak přijít s něčím, co je ten stejný odpad, jen hozený do jiné hry, doplněný slovy, že nikdy nebude vydaný, to je prostě trochu hloupé. Jestli vůbec uvádět nějaký sponzoring, který byl pokud vím orientovaný především kvůli zvukům, které nakonec zněly jako vysavač, navíc za tento finanční dar sponzoři dostali modré doplňky na autobus, to je také dosti blbý nápad. A pokud ti to stále nestačilo, buď té dobroty a opravdu si přečti celé to vlákno, můžeš si z toho vyrobit třeba výsečový graf, aby jsi zjistil, že celé vlákno je jen o hledání a opravování chyb hráči samotnými, konec konců, i tak se s takovým odpadem, jaký spatřil světlo světa nedalo moc jezdit, určitě ne daleko.

Myslím si, že každý co vydává jakékoliv mody nemusí mít vůbec lepší práci, stačí když bude reagovat na ohlasy komunity, spravovat chyby a učit se novým věcem, jako se snažím já a jako to dělá většina dobrých autorů. Ale toto arogantní, sebestředné chování nikoho nedojme, nezaujme a už vůbec jej nikdo neocení. Hlavně doufám, že než si odhrabeš další kus zeminy, dojde ti, co tím myslím a zkusíš se nad tím alespoň minimálně zamyslet.

A myslím si, že nejlepší model do Omsi teprve vzniká, myslím jistý veřejně známý projekt stejnojmenné značky od autorů, kteří by mohli být příkladem k tomu, jak správně postupovat při práci a její prezentaci.

A pokud jsem snad někoho urazil, předem říkám, že si klidně může narážky a urážky mě a mých děl ušetřit, já si svých chyb jsem vědom a naštvat se rozhodně nenechám.
Obrázek
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod slujda » 18 kvě 2016 21:11

Na tebe woldo jsem se nejvíc těšil :) Děkuji za Vaše názory, ale řešte si to prosímvás v odpadu, případně v příslušném vláknu modelu do hry OMSI ;)
Innovator, not imitator.
slujda
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Trolejbusák » 18 kvě 2016 21:16

Jsme ve volné diskuzi a SORky se to týká.
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pivec » 18 kvě 2016 21:22

Prečo by sa to malo riešiť pri modely do OMSI keď sa jedná o inú hru.
Pochopil som, že aj pochopiteľné sa dá nepochopiť.
It's my life, It's now or never, I ain't gonna live forever, I just want to live while I'm alive!
Diesel Power 2.5 TDI V6 Fuck you Greta Diesel Nation
NO SMOKE NO FUN
Pivec
Stálý člen
Stálý člen

Bydliště: Slovensko, VÝCHOD - Eperjes, Preszów, Preschau, Preschau Wirf die Gläser an die Wand...

Příspěvekod Solaris7777 » 18 kvě 2016 21:43

No nevím jestli je zrovna SORka paskvil... tisknutelný JŘ z kasy má snad jen Slujda, u XN12 tablet(různá vylepšení), kýbl s mopem atd. a teď mi ukažte, který jiný model to má? Modelicky je také super, samozřejmě Slujda je jen člověk, takže nějaká chybka se určitě najde. A vůbec, když se vám to nelíbí, tak si s tím nejezděte, nikdo vás nenutí. Beztak všichni co říkáte, že je to hnus apod. ji máte ve hře. ;)
PS: pokud někdo najde model, kde je tisknutelný JŘ, tablet s vylepšeními nebo kýbl s mopem, klidně mi ho pošlete do PM, jsem zvědav... ;)
Solaris7777
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod rpopo » 18 kvě 2016 21:44

Stale nezabudajte nato, že prispevok bol dobrovoľny ... mam vam pripominať PLATENU Škodu 21AB, ktora sice obsahovala to čo ine nie, ale ako modelicky to bolo totalne odflaknute, texturovo ani nehovorim, a model stal tretinu ceny hry ? Sľubovany update sa nikdy neukázal. SORka bola krasny model, krasne vychytane všetky krivky, modelicky je to jeden z najlepšich autobusov. Všetci nadavate že to nebolo dokončene, ale trochu sa zabúda, že model ako taky keď si odmyslim tie roletky, je na špičkovej úrovni, a je ďaleko lepšie urobeny ako modely napr. od Alterra.
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Trolejbusák » 18 kvě 2016 21:54

Jako pardon, ale sýru (myšleno díry v modelu) se modelicky dobrý autobus říkat nedá.
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod NettysFall » 18 kvě 2016 21:56

tablet(různá vylepšení), kýbl s mopem atd. a teď mi ukažte, který jiný model to má

To jsou naprosto k ničemu věci, obzvlášť mop, řídíš autobus nebo umýváš? Pokud umýváš, doporučuji ti toto: http://gamejolt.com/games/room-cleaning ... 2014/26169
K tabletu, nevadil by mi, kdyby tam byly třeba nějaké blbůstky, ale určitě infosystém, světla nad dveřma apod. by fakt součástí tabletu být neměly. Však úprava od mhdfm tablet odstraňuje.

když se vám to nelíbí, tak si s tím nejezděte

Kdyby se tímto každý řídil, tak bysme ještě doteď žili v jeskyních. ;)

samozřejmě Slujda je jen člověk, takže nějaká chybka se určitě najde

To sice ano, jenže těch "chybek" je přeci jenom hodně.

Beztak všichni co říkáte, že je to hnus apod. ji máte ve hře.

Ve hře bych ji neměl nebýt stefcových a mhdfm úprav, které aspoň vzbudí zájem o bus, avšak stále tu jsou díry a jiné chyby, které možná opraví úprava od ALEDOLa (pokud teda vyjde). ;)
Allons-y!
NettysFall
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod -tomas001- » 18 kvě 2016 22:07

Musím souhlasit, že je to po modelové stránce krásný bus (sic ano, díry v modelu má, ale mě to nějak nevadí). Je pravda, že by mohla být dokonalejší kasa, zvuky by také mohli být o dost lepší (ty jsou dle mě na autobusu to nejhorší). Ale co, sice tato SORka zaostává na zvucích, ale zas má jiné věci, co ostatní busy nemají. Např. má tablet, kde si můžu navolit, jak bude bus vypadat z venku i zevnitř; má mop s kyblíkem (sice k řízení nepotřebuji, ale je to pěkný doplněk) a také nesmím zapomenout na ,,blbůstky" (např. pivo) a stav po nabourání (to je na modelu fajn, ostatní se neničí). Toť je můj názor na bus, někdo je hold náročnější. :)
Obrázek
Renault Citybus 12M 2070.205
ev. č. 3270
AKA 82-31
9.8.2000 - 17.4.2019
-tomas001-
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod luksykcz » 18 kvě 2016 22:18

Solaris7777 píše:No nevím jestli je zrovna SORka paskvil... tisknutelný JŘ z kasy má snad jen Slujda, u XN12 tablet(různá vylepšení), kýbl s mopem atd. a teď mi ukažte, který jiný model to má? Modelicky je také super, samozřejmě Slujda je jen člověk, takže nějaká chybka se určitě najde. A vůbec, když se vám to nelíbí, tak si s tím nejezděte, nikdo vás nenutí. Beztak všichni co říkáte, že je to hnus apod. ji máte ve hře. ;)
PS: pokud někdo najde model, kde je tisknutelný JŘ, tablet s vylepšeními nebo kýbl s mopem, klidně mi ho pošlete do PM, jsem zvědav... ;)

No, to jste mi ukradli slova :D . A slujdo, opravdu si těchto některých názorů nevšímej, trošku mi příjde, že někteří jenom závidějí, jaké máš nápady, jediné co bych Ti také trochu vytknul jsou opravdu ty zvuky, ale nic jiného. ;)
//EDIT: Díry v modelu moc viditelné nejsou, teda alespoň u mě, jen když na to místo fakt přiblížím pohled. Ale tak či tak mi to nevadí.
luksykcz
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse