Naprosto souhlasím s většinou negativních ohlasů, navíc chlubit se zaplňováním internetu obrázky nedodělaného projektu, který by nikdy neměl v taktovém to stavu vyjití, hlavně, pokud má autor alespoň špetku soudnosti a sebeúcty, či nechat tento model v takovémto stavu a na dlouhou dobu se k tomu nevyjádřit a pak přijít s něčím, co je ten stejný odpad, jen hozený do jiné hry, doplněný slovy, že nikdy nebude vydaný, to je prostě trochu hloupé. Jestli vůbec uvádět nějaký sponzoring, který byl pokud vím orientovaný především kvůli zvukům, které nakonec zněly jako vysavač, navíc za tento finanční dar sponzoři dostali modré doplňky na autobus, to je také dosti blbý nápad. A pokud ti to stále nestačilo, buď té dobroty a opravdu si přečti celé to vlákno, můžeš si z toho vyrobit třeba výsečový graf, aby jsi zjistil, že celé vlákno je jen o hledání a opravování chyb hráči samotnými, konec konců, i tak se s takovým odpadem, jaký spatřil světlo světa nedalo moc jezdit, určitě ne daleko.
Myslím si, že každý co vydává jakékoliv mody nemusí mít vůbec lepší práci, stačí když bude reagovat na ohlasy komunity, spravovat chyby a učit se novým věcem, jako se snažím já a jako to dělá většina dobrých autorů. Ale toto arogantní, sebestředné chování nikoho nedojme, nezaujme a už vůbec jej nikdo neocení. Hlavně doufám, že než si odhrabeš další kus zeminy, dojde ti, co tím myslím a zkusíš se nad tím alespoň minimálně zamyslet.
A myslím si, že nejlepší model do Omsi teprve vzniká, myslím jistý veřejně známý projekt stejnojmenné značky od autorů, kteří by mohli být příkladem k tomu, jak správně postupovat při práci a její prezentaci.
A pokud jsem snad někoho urazil, předem říkám, že si klidně může narážky a urážky mě a mých děl ušetřit, já si svých chyb jsem vědom a naštvat se rozhodně nenechám.