TOPlist

Kvalitní Let's Playe z OMSI 2 (Komentovaná videa)

Máte nebo jste nalezli nějaké zajímavé video? Podělte se o to s ostatními.

Re: Komentovaná OMSI videa (Sn0walkerovy Let's Playe)

Příspěvekod Rohatej » 04 dub 2014 22:47

freaky píše:Keď sa ti to nepáči,nepozeraj.

To je opravdu názor. Můžu se dívat na co chci a kritizovat si, co chci.
Orbit09 píše:Rohatej, každý na to má jiný názor. Mně se zase nelíbí nekomentovaná videa. Jsou nudná. A když je doprovází komentář od Sn0walkera, tak jsou nejlepší!

Co je, prosím, na tom tak super? Poslouchat tam "možná", "nejsem si jistej", "je to nějaký", "doufám, že to slyšíte", "musim si dávat pozor na obrubník", a dál a dál. Divná jízda, pomalá jízda.
To vám vážně přijde super? Konkurence je vysoká, protože tohle dělá každej, kdo má do prdele díru.

Hele, nezlobte se na mě, ale určitě jste si všimli, že jsem tu trochu omezil psaní příspěvků. Už to tady je všechno v obležení dětí a jestli tu jsou 2 vlákna, co se dají číst, tak je to asi hodně. Zbytek odklikávám. Když vám to přijde v pořádku, prosím. Mě už to nebaví.

PS: Už by to možná mohlo zalarmovat i DIMIho, jestli mu to nevadí.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Vodičč » 05 dub 2014 05:15

Ale preco by mal kazdy jazdit rychlo? Ja nejazdim viac ako 40 km/h a nemam v r*ti raketu ;)
Trogárovce <-- jediné mesto, kde vás vezie ukrajinský šofér v nemeckom autobuse plnom Srbov a Rumunov do anglickej firmy... :D
VanHool is the best
Vodičč
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Peterson » 05 dub 2014 11:00

Vieš, rýchla jazda je celkom fajn, hlavne keď meškáš. Navyše nebrzdíš dopravu. Dobrý vodič nerovná sa pomalý vodič, kapišto? Komentované videá nerovná sa dobré videá. Francúzka reštaurácia nerovná sa dobrá reštaurácia. Vieš, čo tým chcem povedať? Chcem tým povedať, že nie všetko je také, ako sa zdá. A nie všetko, čo sa tebe zdá dobré sa môže všetkým páčiť. Preto by bolo veľmi vhodné, keby si nechal ostatných vyjadriť svoj názor a nezhovaďovať ho, alebo zbytočne prekrúcať a myslieť si, že ten, kto má iný názor ako ty, je čudák a nie je hoden tohoto sveta, že nemá pravdu, že je to hater, atď. Takýto ľudia ma dokážu neuveriteľne vytočiť, ľudia, ktorí si o sebe myslia, že majú pravdu len a len oni a všetci sa musia prispôsobiť, lebo oni sú najväčší páni. Zapíš si to za uši, ok? Nie len ty, ale aj ostatní.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod bouvier » 05 dub 2014 11:18

Gratulujem Peterson, konečne normálny komentár od teba. Len tak ďalej. ;)
bouvier
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Peterson » 05 dub 2014 11:25

Ďakujem.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Vodičč » 05 dub 2014 11:25

Tož tu vás človek ukamňuje keď sa spýtate že prečo by mal každý jazdiť rýchlo... Mne sa tie videá páči, kazdý má svoj názor, ale ja som sa IBA spýtal ;)
Sorry OT....
Peterson: VIeš prečo sa v Nitre jazdí max. 40-45 km/h? Lebo sa menej kazia prevodovky v autobusoch keď tomu nešlapeš furt kick-down jak v Bratislave. Prišli 7 ročné VanHooly, vymenili prevodovku, a keď na tom nebol nikto kto jazdil na SORke, tak TERAZ po piatich rokoch tá prevodovka radí na 1500 otáčkach.
Trogárovce <-- jediné mesto, kde vás vezie ukrajinský šofér v nemeckom autobuse plnom Srbov a Rumunov do anglickej firmy... :D
VanHool is the best
Vodičč
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Sergio_Cz » 05 dub 2014 12:03

Dnes výjmečně souhlasím s "Rohatej"

btw. Vaše starosti bych opravdu chtěl mít. :mrgreen:
Obrázek
jsem žid a neumím si změnit heslo

Discord - Autobusové simulátory, Vlakové simulátory a další hry. I Šotouši
https://discord.gg/invite/TEJEUuj
Sergio_Cz
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Jakub » 05 dub 2014 12:50

Vodičč píše:Tož tu vás človek ukamňuje keď sa spýtate že prečo by mal každý jazdiť rýchlo... Mne sa tie videá páči, kazdý má svoj názor, ale ja som sa IBA spýtal ;)
Sorry OT....
Peterson: VIeš prečo sa v Nitre jazdí max. 40-45 km/h? Lebo sa menej kazia prevodovky v autobusoch keď tomu nešlapeš furt kick-down jak v Bratislave. Prišli 7 ročné VanHooly, vymenili prevodovku, a keď na tom nebol nikto kto jazdil na SORke, tak TERAZ po piatich rokoch tá prevodovka radí na 1500 otáčkach.

Preto mám radšej mhd v BA pretože tam na to dokážu vodiči dupnúť a nie že sa ťahajú celú jazdu ako dosraný :). Aj keď sa možno viac kazí prevodovka.
Príklad: V auguste 2013 som šiel linkou 25 v Nitre a vodič celú jazdu šiel max. 35 km/h myslel som že ma j*bne.
Jakub
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Gryzly65 » 05 dub 2014 12:55

Ja si dovolím troška OT k henkovi : Myslíš si, že kickdownom sa fakt kazia prevodovky? :o Ja to evidujem práve naopak - keď je niekde lepší voz, ktorý má starostlivého majiteľa, tak mu KD nerobí absolútne problémy, keď je KD vyjazdený, voz ide živšie a takmer si dovolím povedať, že spoľahlivejšie. To, že prevodovka radiaca pri 1500 otáčkach nie je žiadna výhra zistíte, keď budete meniť zotrvačníky, ložiská, kardany....
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Vodičč » 05 dub 2014 13:13

Jakub píše:
Vodičč píše:Tož tu vás človek ukamňuje keď sa spýtate že prečo by mal každý jazdiť rýchlo... Mne sa tie videá páči, kazdý má svoj názor, ale ja som sa IBA spýtal ;)
Sorry OT....

Preto mám radšej mhd v BA pretože tam na to dokážu vodiči dupnúť a nie že sa ťahajú celú jazdu ako dosraný :). Aj keď sa možno viac kazí prevodovka.
Príklad: V auguste 2013 som šiel linkou 25 v Nitre a vodič celú jazdu šiel max. 35 km/h myslel som že ma j*bne.

Citarko? No jo J**** karoval :D
VanHool is the best
Vodičč
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Videa