Zdravím Vás u mé recenze na tento bus. Doufám, že se po této recenzi rozhodnete, zda model stáhnout či ne. Jdeme na to.
Po pár kolečkách po Grundorfu mám z něj rozporuplné pocity. Ihned po spawnutí busu máte možnost otevřít přední dveře čudlem, který se nachází právě hned nad světlem u dveří, ostatně dále jdou otevřít i ostatní dveře, není potřeba elektřiny.

Na busu najdete pár děr a to zejména u prostředních dveří, ale to je maličkost. Jinak textury na exteriéru jsou, myslím si, na dobré úrovni až na dveře, které vypadají, jako by jste "vyřezali polystyren" a nasadili jej místo dveří. Stejně tak jako v interiéru. Klasicky, jdou otevírat sřešní dekly i boční okénka (ovšem bez zvuku). Chybu jsme našel však ve světlech. I když je zapnete, žárovky se nerozsvítí a v busu je tedy pouze osvětlení. Kabina řidiče je taky dobře zpracována. Některé čudle nejdou, některé se zase divně po zmáčknutí pohybují, ale to tak nemusí vadit. Pohledy ujdou, rolety stáhnete taky, krom boční

. Najdete zde i super vychytávku v podobě spešl "pokladničky" na mince

. Zvuky jsou zejména z modelu Credo BC11(myslím, že i Credo má motor Iveco jako tento vůz), ovšem zvuky dveří a zvuk drncání jsou naprosto otřesné. Fyzika modelu je celkem divná, po převodu bus s sebou divně cukne. Docela mně zaujal pohyb lidí, kteří nejdřívě jdou k prostředním dveřím a poté jdou k těm ostatním, čili model má nástup i výstup všemi dveřmi, poté se divně toulají po modelu, tedy alespoň u mně. Někteří kaštani, když sedí, tak vyčuhují skrz ven.
No a to by bylo asi vše. Doufám, že se po této recenzi finálně rozhodnete, busu dávám
75%