Na tento autobus som pomerne dlho čakal. Po stiahnutí som asi pol dňa maturoval nad tym, prečo mi v hre nejde, nakoniec som len nemal dobre umiestnený priečinok od Rollbandov. Je to betaverzia, tak som veľa nečakal, no napriek tomu ma príjemne prekvapil. Autobus je perfektne modelicky spracovaný, cestujúci sa chovajú taktiež super, osvetlenie, blinkre, a takéto prkotinky fungujú. Autobus má rollbandy, ako som už spomínal. Strešné okná sú otvárateľné z kabíny cez prepínač, rovnako ako aj nastavenie rollbandov. Pohľady sú nastavené fajn, taktiež spätné zrkadlá, vidno pekne všetko čo byť vidno má. Na palubovke nefunguje tak odhadom 50% tlačídok, je to proste beta, no pri jazde to nevadilo, nakoľko ja to ovládam klávesnicou. Model má všetky dekle vonku otvárateľné, motor animovaný, proste, autor sa s tým vyhral do detajlu. Slabou stránkou sú zvuky, ktoré pochádzajú z MANu SD 200. Prakticky ihneď po vydaní niekto spravil motor Mercedes, ktorý zvuky opravuje. Autobus má animovanú páku. Neviem či som na niečo zabudol, alebo nie, tu máte pár fotiek:
Záverom, napriek tomu že sa jedná o Betaverziu je autobus fajn spravený, no má svoje chyby dostáva odomňa 85%.
DOWNLOAD:
http://omnibussimulator.de/forum/index. ... adID=13087