Spracovaný je dobre , predné dvere sa otvárajú ako na MANoch , každá polka zvlášť , zadné sa otvárajú tiež ručne , zastávková brzda nieje (našťastie
Cestujúci nastupujú aj sa pohybujú korektne.Horšie je to s vydávaním drobných , mnohokrák ich skoro nieje vydieť ( to sa mi stalo na maďarskej mape , kde mi dávali aj 20 mincí ! ) ,
lebo ich dávajú do takej "ohrádky" a niektoré ostanú moc pri tom ohradení a nieje ich moc dobre vydieť a hlavne sa na ne dosť zle klikne !
Niekomu by mohla vadiť čisto ručná prevodovka , kde 1-vý stupeň je skoro nanič , dávam 2-hý , viac plynu a rozbehnem sa aj bez spojky...Autobus má až 5-stupňov , aj keď popravde 5-ty som niako extra ešte nepoužil , možno niekde na dlhej rovinke alebo na ceste z mierneho kopca...
+ celkom pekný dizajn
+ útulný interiér
+ cestujúci nastupujú aj vystupujú oboma dverami
+ krásna palubovka
+ celkovo sa mi veľmi páči , taký "domácky" , nepôsobí tak korporátne ako napr.MANy...
+ super dvere
+ dobré zvuky
+ stierače sú upevnené nad oknami , vypadá to dobre
- manuálna prevodovka ( nieje zlá , ale potom sa človek menej koncentruje na vychutnanie jazdy
- v podstate zbytočný 1-stupeň prevodový , využijete ho naozaj len pri veľmi pomalom manévrovaní...
- nič podstatné ma už nenapadá , prípadne dopíšte čo mi uniklo
Celkové moje hodnotenie : 75% - s manuálnou prevodovkou a ručným predajom lístkov
85% - keby tam dal automatickú prevodovku a keď si vypnem predaj lístkov...
EDIT 13.2.2012
Toto sa týka opravenej/upravenej verzie BUSu :
Dodaná AUTOMATICKA prevodovka (už aj opravené brzdy) , keď nemôžem zobrať mincu , stačí podržať klávesu "Home" ktorá ma presunie na misku kde sa vydáva...
A ešte obsahuje zvuky z MANu , takže je to príjemnejšie na počúvanie !
Takže terajší môj verdikt pre tento super autobus : 95%