od Peterson » 02 říj 2013 20:53
Môj osobný názor na túto Karosu je trochu zmiešaný, na jednej strane je to celkom pekný model, na druhej však stojí fakt, že je to Karosa, a tie z hľbky svojej duše nenávidím. Ale budem objektívnejším, exteriér je celkom podarený, avšak zadné svetlá pôsobia príliš umelo, vôbec esteticky nezapadajú. Sú až prehnane svietivé. Zvuky, to je samostatná kapitola, zvuky motora boli lepšie, teraz sú tak trochu zlé, nedorobené, taký nepodarok. Čo sa mi však páči je zvonček a dvere. Ale len z tej estetickej stránky, ten zvonček je fajn, hlavne sa mi zavrú dvere zadné automaticky po uvolnení tlačidla. Ako to môže niekomu vadiť, to len debil dá najprv zavrieť dvere a potom dá zvonček, logika? Asi chýba. A potom tie sračičky ako je evidenčné číslo a Mypol, k tomu sa nebudem vyjadrovať, keďže ho radšej nepoužívam. K interiéru, tie tyče sú príliš hranaté, 100-300 poly naviac by nevadilo. K náročnosti, zvýšte si pamäť načítania textúr, alebo ich zmenšite, nikoho nezaujíma váš plač o náročnosti, každý to má u prdele, je to len a len spam. A tá zadná náprava, radšej no comment...
+ Model
+ Dvere a zvonček
- Zvuky
- Interiér
- Zadná náprava
- Prevodovka
- "Údajná náročnosť"
- Logika Mypolu
- Zadné svetlá
- Kde sú predné hmlovky?
- etc.
30%, viac nedám.