TOPlist

Setra S215UL

Ako hodnotíte tento autobus ?

100%-91%
8
42%
90%-81%
7
37%
80%-71%
0
Žádná hlasování
70%-61%
0
Žádná hlasování
60%-51%
0
Žádná hlasování
50%-41%
1
5%
40%-31%
0
Žádná hlasování
30%-21%
0
Žádná hlasování
20%-11%
0
Žádná hlasování
10%-0%
3
16%

Celkem hlasů : 19

Setra S215UL

Příspěvekod rpopo » 24 úno 2013 20:16

Na tento autobus som pomerne dlho čakal. Po stiahnutí som asi pol dňa maturoval nad tym, prečo mi v hre nejde, nakoniec som len nemal dobre umiestnený priečinok od Rollbandov. Je to betaverzia, tak som veľa nečakal, no napriek tomu ma príjemne prekvapil. Autobus je perfektne modelicky spracovaný, cestujúci sa chovajú taktiež super, osvetlenie, blinkre, a takéto prkotinky fungujú. Autobus má rollbandy, ako som už spomínal. Strešné okná sú otvárateľné z kabíny cez prepínač, rovnako ako aj nastavenie rollbandov. Pohľady sú nastavené fajn, taktiež spätné zrkadlá, vidno pekne všetko čo byť vidno má. Na palubovke nefunguje tak odhadom 50% tlačídok, je to proste beta, no pri jazde to nevadilo, nakoľko ja to ovládam klávesnicou. Model má všetky dekle vonku otvárateľné, motor animovaný, proste, autor sa s tým vyhral do detajlu. Slabou stránkou sú zvuky, ktoré pochádzajú z MANu SD 200. Prakticky ihneď po vydaní niekto spravil motor Mercedes, ktorý zvuky opravuje. Autobus má animovanú páku. Neviem či som na niečo zabudol, alebo nie, tu máte pár fotiek:
Omsi 2013-02-24 18-54-16-78.jpg

Omsi 2013-02-24 18-55-07-06.jpg

Omsi 2013-02-24 18-56-18-43.jpg

Záverom, napriek tomu že sa jedná o Betaverziu je autobus fajn spravený, no má svoje chyby dostáva odomňa 85%.

DOWNLOAD:
http://omnibussimulator.de/forum/index. ... adID=13087
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Re: Setra S215UL

Příspěvekod Pejvl » 01 črc 2014 21:38

Hodnotím verzi 1.2 Modded

Tento autobus, mě doslova okouzlil, určitě nejlepší cesťák. Každý kdo rád jezdí příměstské a dálkové mapy by měl mít i tento autobus. Není na rychlou jízdu (přece jenom není nejnovější), ale je ideální na pomalejší jízdu a kochání se terénem, protože to si prostě musíte užít (když jsem ho testoval na mapě Roemerberg, tak jsem na konečnou přijel se zpožděním 5 minut :D ). Teď na samotné hodnocení:

+ Textury
+ Modelové zpracování
+ Více verzí (Rollband/Matrix, Automat/Manuál)
+ Interiér
+ Zvuky (nemám ani nejmenší námitku)
+ K otevření dveří není potřeba zastávková brzda (i když tam je)
+ Otáčkoměr (jak pro blbý - barevně vyznačeno, kdy se má řadit) :D
+ Příjemné a slyšitelné cinknutí při žádosti o výstup
+ Rádio

+- Retardér moc "neretarduje", spíš jenom hučí :D

- Zatmavené čelní sklo
- Malá zrcátka
(na oba mínusy se dá po cestě zvyknout, takže nic závažného) ;)

Shrnutí: Jeden z nejlepších autobusů, co kdy byl do OMSI vytvořen, rozhodně nejlepší cesťák.

Tento autobus si zaslouží 100% a doporučuji si ho stáhnout! ;)
Jsem SORkař a nestydím se za to!
Pejvl
Diskutující člen
Diskutující člen

Zpět na Autobusy