+ parádní model
+ skvělé zvuky
+ několik podtypů s několika repainty
+ scripty
- textury
- cena
celkově ten autobus hodnotím velice kladně. vpravdě mě svými dokonalými scripty nadchl. opravdu jsem nečekal, že se v OMSI dočkám autobusu, kde když na dveřích zkřížíte gumu, tak nepůjdou otevřít jako v reálu.

parádních scriptů je tu mnohem víc. zkoušel jsem pouze berlínskou verzi, u které mi dost vadilo to, že je ten autobus jako raketa, takovouhle akceleraci jsem neviděl ani u osobáku. zatím jsem tedy hodnotil jen tak zběžně, ale z počátečního hodnocení bych dal 90%.
k autobusu vyšla i mapa Neuendorf, která, ač je z převážné části složena z původních Berlínských objektů a cest, je udělaná tak zajímavě, že byste ani nepoznali, že jde o původní objekty. celkem mě bavila, trochu bych vytkl celkem nevýrazné označníky a většinou typickou německou atmosféru. mapě tedy dávám 80%.
celkově tedy addonu Hamburger Stadtbus dávám
85% a nejvíce na něm vytýkám cenu, která je pro nás, Čechy, opravdu celkem přehnaná.
Pozn. pro všechny, kdo by chtěli tento addon srovnávat s addonem Wien - zde vyšel autobus s mapou, a Wien je mapa s autobusem. berte na to prosím zřetel.