TOPlist

Nürtingen

Jak hodnotíte vy ?

100 - 90 %
7
39%
90 - 80 %
4
22%
80 - 70 %
0
Žádná hlasování
70 - 60 %
1
6%
60 - 50 %
0
Žádná hlasování
50 - 40 %
0
Žádná hlasování
40 - 30 %
0
Žádná hlasování
30 - 20 %
0
Žádná hlasování
20 - 10 %
0
Žádná hlasování
10 - 0 %
6
33%

Celkem hlasů : 18

Nürtingen

Příspěvekod Steve » 29 čer 2011 16:16

"Zasednul jsem za volant svého oblíbeného SD77 a jel svou odpolední směnu v husté lednové vánici."
Na jednu stranu výhoda, na druhou nevýhoda: Po prvním kole jsem zjistil že zdejší kopce jdou v klidu projet i v režimu počasí Heavy Snowfall, stačí když přidupnete pedál k zemi a rázně budete ťukat na "turbo" neboli na klávesnici Num+ . Nevýhodou je, že jsem nezjistil jaké je texturové napojení silnic v léťě .
"Po druhém kopci zajíždím do panelové zástavby, je tu hodně zaparkovaných aut, musím jet hodně pomalu, přecejen to tu dost klouže ..."
Bohužel přišlo zklamání, když jsem z panelové zástavby vyjížděl zpět, jede proti mě posilový spoj dopravce Bus Line, jen s jedním problémem: Kosí všechny auta okolo silnice ... Na konečnou jsem už dojel v pohodě . Zkrátka trať dává dostatečnou zábavu a požaduje určitou zručnost, ale ve správné míře .
Tedy, stručně a jasně v plusech a mínusech:
+ Reálná trať
+ Velmi propracované, zábavné a hornaté prostředí
+ Klidný průjezd městem
+ Semafory mají správně nastavené časy
- Místy blbne AI
- Velmi krátká trať (porovnatelné s mapou Bad Kinzau)
- AI (pouze autobusy) projíždí zaparkovanými auty
Konečný verdikt:
95%
Obrázek
Steve
Diskutující člen
Diskutující člen

Re: Nürtingen

Příspěvekod Tomko00 » 22 říj 2011 19:30

Takže moje ďalšie hodnotenie, teraz mapy Nurtingen. Táto mapa ma zaujala už len tým, že je reálna. Stiahol som si len najnovšiu verziu, takže staršiu nemôžem súdiť. Mapa sa mi veľmi páči. Je reálna, a navyše veľké plus má u mňa pešia zóna v centre. :) AI my veľmi blblo. Zastávky sú od seba umiestnené rozumne, aj keď jednu zabudli pridať do CP. :) Ďalším plusom je že má 3 linky, a autor mal veľmi dobrý nápad urobiť kruhový objazd z križovatiek. :)

+ 3 linky
+ Reálny základ
+ Pešia zóna
+ Rozmiestnenie zastávok
+ Autobusová stanica

- AI doprava
- jednu zastávku vynechali ;)
- AI prechádza autami

Celkovo mapu hodnotím na 80%
Tomko00
Veterán
Veterán

Re: Nürtingen

Příspěvekod Martin123 » 02 lis 2013 21:04

Mé hodnocení z této mapy je takové,že je prostě skvělá ale chtělo by to zabít nějaké ty ''moušky''.Asi to není jen můj problém že busy jezdí přes zaparkované auta.Semafory by se celkem daly i přes mou domněnku,že se dlouho čeká a nic nejede.Centrum je sice hezké,ale můj slabší PC už to moc nezvládá.Na mapě ale někdy převládají duchové.Jak přijedu na zastávku,jeden člověk někdy prostě zmizne,a za 5 sekund si orazí lupen nebo si chce koupit jízdenku.Dále co mě ale nevyhovuje jsou Many na mapě.Prostě frekvencí cestujících tak i na křižovatkách se nehodí.Vyměnil jsem za Ikarusy ;) .Takže:

+ Reál mapa
+ Dobré linky
+ Hezké centrum i s průjezdem pěší zóny,kde chodí lidi
+- Nevím jak vám,ale mě se prostě patrové busy do mapy nehodí
+- Nevím jak vy ale moc dlouho se čeká na křižovatkách
- ''Duchové'' ve městě
- Busy jezdí přes auta
- Někde chybí značky a do navigace by se mohly napsat zastávky

Dávám 95%.
Život je krátký,proto si ho musíme užívat...
http://www.youtube.com/user/belkin541
Martin123
Nový člen
Nový člen

Zpět na Mapy