Moje hodnocení je velmi pozitivní, jelikož jsem se na novou verzi těšil jak nikdy na nic. Mapa splnila moje očekávání a patří mezi moje nejhranější mapy v OMSI 2 vůbec.

Zde moje procentuální hodnocení:
- 2 nové linky (potěšilo mě, že se autor rozhodl pro tak dlouhý, přičemž jedna má skoro 50 minut a druhá tak 30)- Obrovské rozšíření o další části města- Hlášení zastávek (sice Kolonistów to hlásí celkem potichu, ale není problém si to zesílit přes program)- Upravené úseky v původních trasách (například překopaná Kołłataja nebo Jana z Czarnolasu)- Stíhatelný Jízdní řád (sice někdy přijedu tak o minutku napřed, ale počkám si na odjezd)- Funkční železniční přejezdy (osobně jsem ještě žádnej vlak nepotkal.
)- Výmoly (když jedete na Dabrowki směrem na Skolwin nebo ze Skolwina, popřípadě z Gocławi nebo naopak, tak to je hrozný do toho kopce najíždět na samej výmol, ale pro mě je to plus)- Zprovozněné šaliny- Několik verzí AI listu (přemýšlím, že si ho zase překopu jak v Szczecině 3.10)- A mnoho dalšího...- Pro mě nic. Nemám s mapkou žádnej problém a šlape jak hodinkyJak si můžete všimnout, nová verze mě opravdu nadchla a věřím, že se autor pustí i do dalších linek, které by mohly zpestřit virtuální Szczecin v OMSI 2. Za mě nijak jinak, než
100% a mapu vřele
DOPORUČUJI!.