Správa pre všetkých užívateľov, ktorým sa nepodarilo opraviť si daný problém podľa návodu:
Rozumiem, že upravovať skripty nie je jednoduchá záležitosť. Aj keď je dostupný presný návod, ako pri úprave postupovať, nie každému sa to môže podariť. Preto sa vyskytujú aj častejšie žiadosti o hotový download s úpravou.
Zverejniť sem priamy link na download je veľmi jednoduché, avšak napriek tomu som tak doteraz neurobil. Nie preto, že vám nechcem vyhovieť, ani preto, že od vás chcem, aby ste sa vytrápili s návodom. Ide totiž o to, že takýto priamy link na úpravu skriptov by mohol byť považovaný autorom modelu za nelegálny zásah do jeho modelu. Vážim si prácu každého autora a nechcel by som ho týmto krokom znevážiť.
Z toho dôvodu zverejňujem len návody na úpravu skriptov, a nie priamy download.
Nie je to len moje vlastné rozhodnutie. Radil som sa ohľadne tejto veci aj s Rilianom, ktorý mi v tomto dal za pravdu. Oficiálny download teda neumiestnim verejne na diskusnom fóre.
Takže žiadam všetkých, ktorým to napriek ich snahe upraviť si skript podľa návodu nevyšlo, aby ma kontaktovali prostredníctvom SZ. Tam ochotne pomôžem.
Ďakujem vám za pochopenie.