Ahoj rozhodl jsem se ukázat práce na mé přestavbě grundorfu Dopravu bude zajišťovat ARRIVA PRAHA s vozy MAN NG272. Mapa bude samozřejmě zdarma a předem upozorňuji že to nebude nic velkého, bohužel nevím jak to bude s náročností mám starší počítač tak se mi to celkem dost. Co se týče chybějících detailů na mapě tak je to proto že je je mám vypnuté. Pod fotkou je vždy jméno původní zastávky. Krankhaus na fotkách nenajdete jelikož ještě není zdaleka hotový
Elsterplatz
NOVINKA ! Garáž
Bahnhof
výjezd na Bauernhof
Bauernhof
Ano, jsem skutečně řidič DPP a není třeba aby se mě, nebo parťáka někdo na to ptal v chatu
Ale jestli máte kterýkoli dotaz ohledně mně, DPP či řízení tak sem s ním, rád odpovím když na to nezapomenu
1)Mě se to takhle líbí víc jestli tam nevidíš není problém abych to nafotil ve dne 2)Jelikož se mi to potom seká 3) Dobrá na Elsterplatz se ještě podívám
Trolejbusák :
na to se podívám a upravím výšku
Díky za upozornění Trolejbusák a mhdfm
Ano, jsem skutečně řidič DPP a není třeba aby se mě, nebo parťáka někdo na to ptal v chatu
Ale jestli máte kterýkoli dotaz ohledně mně, DPP či řízení tak sem s ním, rád odpovím když na to nezapomenu
Nevypadá to špatně,mně se líbí Bauernhof a konečná. Vypadá to ale trochu prázdně,vím,že je to aby to nebylo náročný,ale i tak. A Elsterplatz,tak na ten se fakt ještě podívej.
,,Buďte optimisti při řízení. Vyprdněte se na všechny "pitomce" okolo. Nejlepší je mít dobrou náladu, i když tomu někteří kolikrát nepřispívají, ale jsme přece jen lidi, které maličkosti NESMÍ vůbec rozhodit! " Karosa B932, mrdák.