TOPlist

Rockville

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Rockville

Příspěvekod rogerer » 16 led 2012 09:14

Tak po uživateli Jyry jsem se i já rozhodl něco zveřejnit...tu posílám zatím pracovní screeny....jde to hodně pomalu protože půlka věcí se kazí....kdyby někdo věděl o setu značek kde je značka zákaz vjezdu s dodatkovou cedulí "autobusum vjezd povolen" tak díky za link:-) a kdyby nekdo vedel neco o obcasne neviditelne bariere tak diky za info :D
Okoli kopce bude samozrejme hodne zalesnene...je to opravdu vse ve fazi vyvoje :-)

ve městě jsou hodně zatáčkovitý ulice, ale bohužel většina křižovatek pravoúhlé téčko....bohužel mi na zvoleny spline (tusim ze 8m ze simple streets) skoro nic jinyho nepasuje a nenasel jsem ani poradny redukce na sirsi spliny... :( )

Jedná se o menší městečko se zámkem, rybníky a řekou na úpatí skalnaté výšiny na jejímž vrcholu bude bud vesnicka nebo nejaka pametihodnost :-)
Přílohy
1.jpg
3.jpg
4.jpg
Naposledy upravil rogerer dne 16 led 2012 09:42, celkově upraveno 3
rogerer
Stálý člen
Stálý člen

Re: Rockville

Příspěvekod rogerer » 16 led 2012 09:15

dalsi
Přílohy
2.jpg
rogerer
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod shitman » 16 led 2012 17:04

ten most je úplně špatně, nemůžeš dávat jeden connector za druhym, na most jako takovej slouží samostatná splina z simplestreets.. ty kopce sou taky docela síla, takle špičatý sem neviděl ani jehlový podpatky po třech dávkách LSD.. jinak, pokud jde o ty značky - zákazovou máš bud od tomsontoma (zákaz vjezdu v obou směrech) nebo z německého nemolus verk-něco (zákaz vjezdu v jednom směru), dodatkové tabulky jsem zrovna nedávno instaloval, a jsou velice šikovné, i když se na ně musí psát bez diakritiky - když je najdu, tak ti je pošlu. ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod rogerer » 16 led 2012 17:09

tak ty vrcholky tech kopcu jsou jen predbezne a spis to maji byt skaly, tam zmenim jeste texury.....slo mi hlavne o ulozeni silnice...ale celkem je to velkej kopec....v zimnich jizdnich radech se bude muset jezdit asi nejakou obklikou, pripadne jenom dolu, jinak za sucha to vyjede i SD77 (pod plným plynem)...
most pořeším vím že není uplně košer :D ja mam proste problemy s tema splinama....fakt mi na ne pasuji jen dve krizovatky a o vikendu jsem stravil asi dve hodiny tim abych nasel nejakou krizovatku kde se bude krizit ctyr proudovka a ta moje 8m...a nic :D redukce jsem nasel skoro zadny :D to samy s tim mostem...

A neviditelna bariera nic? Obcas se mi i stane ze jedu autobusem a najednou me jakoby neco odhodi nekam do strany ze silnice :D - jo v rockville pusobi mocne sily (viz padající hotel Radison)

A jnak znacky mam samozrejme oba baliky, dodatky ale ne :-)

PS a přestaň fetovat :mrgreen:
rogerer
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod shitman » 16 led 2012 17:19

jestli neumíš se splinama, tak fakt nevim co v tom editoru chceš dělat, protože od těch se všecko odvíjí :P a nevtrď mi, že na 8m silnici nejsou křižovatky; jenom v berlíně je 8m altonaer používaná na dost místech, křižovatek bude plno, a konektorů určitě taky, chce to jenom používat mozek.. neviditelná bariéra může bejt z jakýhokoliv objektu, chce to vysledovat kterej objekt ti zmizí když se s busem "odrazíš", a ten potom upravit / nahradit jiným. po dodatkovejch se ti teda navečer kouknu ;)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod rogerer » 16 led 2012 17:24

no co bych tam chtel delat....hrat si jak ostatní a naučit se se splinama:-))) no tak ja nevim jestli mam presne 8M...mrknu na to vecer...
rogerer
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod shitman » 16 led 2012 17:47

kdyžtak se mi ozvi na skajp, až budeš mít čas, trochu to proberem ;)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod rogerer » 16 led 2012 18:20

dik dyztak se ozvu, jinak ten spline co pouzivam je str.2spur_8m_TypAltonaer_Emil.sli

a nasel jsem k tomu jen krizovatky RQX/8.0m Junction for bus (to je kalsicky téčko) a pak RQX/ 8.0mFork (takovy trojuhelnik) a pak RQX/8.0m Yunction Invereted (takovy jakože ypsilon..) vsechno ze siomple streets........večer si s tim pohraju
rogerer
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tomko00 » 16 led 2012 18:28

rogerer, ozvi sa mi na skype, poriešime tie križovatky, resp. naučím ťa ich zložiť zo splinov...bez modelovania. ;)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod shitman » 16 led 2012 19:22

kdyžta, na tuhle splinu existuje aji pár křižovattek z berlína.. jenom to chce umět hledat ;)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Další

Zpět na Mapy a editor