No tak tohle nám moc nepomůže Jediné, co jsem udělal, že jsem tam stáhnul reálný ailists i s repainty na busy, ale i s ním to vždycky fugovalo bez problémů, i tahle čtvrtá verze. Zdá se mi, že až od posledního patche to takhle blbne.
Mě se sekaj všechny možný autobusy. Fintu s posunutím času používám, ale přecejenom by bylo nejlepší aby se to nestávalo. Jenže příčinu nezná snad ani samotný Omsi.
☢DUBSTEP!!!♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥ †R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm►Sony Xperia™ Z► Sony Xperia™ Z3►Vodafone Smart Ultra 6►Vodafone Smart V8
Ja tam mam jako AI NL202, SU10, Lion´s City a O405N a stava se to akorat hned za Kollatajou na ty prvni zastavce. Je to proto, ze ty lidi nastupujou az daleko za budkou, ale ty AI zastavej na kraji a cekaj az lidi nalezou.
A poslední dobou se mi aky na mapě stává, že mi FPS najednou klesnou na 9-4FPS, většinou tak na 2minuty a potom se to vrátí zase do normálu(25FPS). Netuší někdo čím by to mohlo bejt?
☢DUBSTEP!!!♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥ †R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm►Sony Xperia™ Z► Sony Xperia™ Z3►Vodafone Smart Ultra 6►Vodafone Smart V8
Zrovna dneska jsem hrál Štětín a taky jsem si toho všimnul. Dřív se mi to nestávalo, měl jsem kolem 30 FPS pořád. Teď mám třeba 40, ale občas to skočí na 10.
Jezdím Omsi 2, SIMT a TS 2020 Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Měl jsem úplně stejný problém, dal jsem si AI dopravu na minimum a už to bylo trochu lepší. Nevíte jestli autor plánuje další verzi nebo jestli už skončil? Jinak nevím co máte za problémy s kloubáky u viaduktu, mně tam jezdí úplně v poho a nikdy se mi tohle nestalo. Sice jsem je potkal jen na linkách A,F,57,60,63,69,82,102 a 107, ale na nějaký linky mam pro obič MANy.
Ahoj mužu se zeptat kde je to depo nebo či co ? Když jsem jel večer tak mi to dalo jako jidzni řád, že musim někam zajet už si ale nepamatuji jak se to jmenovalo. Omluvte mé špatné vajadřování .