Prosím ťa pekne, nechaj tie CP na mňa, a nie na trolejbusákovi, ktorý robí hovadiny a pilzdorfe vie prd. A keď robíš nemeckú mapu, tak tam nedávaj české názvy. Ale ty sa nepoučíš, nič nepočuješ, len ty máš pravdu.
Ono len ty chceš mať CP v češtine. A nezabudni na moje slová - Od decembra ste z toho urobili takú zalagovanú sračku, že to nerozchodí nikto. Predsa bude lepšie, keď urobím vlastnú verziu. Ale to až keď dokončím iné veci..
Lenže aj luky aj shitman súhlasili, že tie tvoje prístavby sú na 2 veci. Uzavrel si 2 veľké dediny kvôli tomu, že si zle položil objekt, vymazal si niekoľko kilometrov dlhú cestu, prerobil si krásny terminál v Meersbachu, zalagoval si mapu, prerobil krásne Stadtmitte, so Siebenau si urobil jedno veľké smetisko budov. Stačí toľko?
Ten Meersbach bhf. co jsem postavil byl jak vjezd do Koncentráku.
Siebenau jsem stavěl jedinej, protože ty ses k tomu NIKDY neměl. btw. zajmavé je, že Prosincová verze se ti nelíbila a ani tahle. Zajímalo by mě, co se ti vlastně líbí.
2 Velké vesnice -> Myslíš tu Smyčkopyramidu silnic, které nikam nevedly? O další nevím.