TOPlist

CZECH OMSI FAN MAP

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: CZECH OMSI FAN MAP

Příspěvekod shitman » 27 čer 2013 10:42

tohle je český forum trotle, o nadřazenosti čechů nad slovákama si běž kvákat někam do kauflandu.

k tomu nápadu.. od začátku to není špatná idea, ale má to jeden velkej problém, a tím je organizace. i kdyby náhodou to dopadlo tak, že někdo udělá jeden tejden jednu část mapy a někdo jinej jinou část mapy, tak to obávám se stejně nikdy fungovat nebude, protože každý má na mapy jiný vkus a hlavně talent. jako nápad to špatný není, ale myslím, že by to bylo asi lepší organizovat ve více uzavřené skupině (např. zhruba pět lidí), než že by se na tom podle původní idee podílela půlka forka, to mě příjde naprosto nereálný.

\\\ dimi, sepsal jsem to zhruba s tebou, a i když si myslím, že nezapadám ani do jedné z výše uvedených kategorií lidí, tak to tady nechám. nechce se mi to mazat. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod DIMI » 27 čer 2013 10:46

Jednoznačná výhoda je ta, že si myslím, že pravděpodobnost dokončení takové mapy, byť třeba malého kalibru, jedna 15 minutová linka třeba pouze, nevím, je zase o dost věčí, než když to dělá jen jeden člověka toho to prostě přestane bavit. Tady by to prostě muselo fungovat tak, že si každý halt udělá svou část, během týdne, a pošle to dál někomu, ať si pokračuje jak chce. Základní podmínka je ale to, aby to někdo zastřešil, a tím někdo myslím tak jednoho z deseti, možná patnácti variant. Skoro mě to láká, ale v následujících týdnech na to nemám dostatek času. Pokud se to neuskuteční, možná to opráším v srpnu.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Athare » 27 čer 2013 12:05

Vy tady furt píšete, že si tu mapu budou furt všichni posílat - a proč? Stačilo by aby se určil jeden nejšikovnější stavitel/pokládač objektů do mapy a tomu by ostatní přispívali texturama, objekty atd.

Na první stranu jsem psal, že by to chtělo něco reálného, ale vidím, že na tom bychom se nedomluvili. Takže já doporučuji fikci. Ještě bych dodal, že by mapa měla být maximálně vyjímečná. Tím myslím třeba vozit lidi do nějakých vládních objektů obehnané drátama a aby jste vůbec dojeli na zastávku museli by jste projet několika závorami.... (neříkám že to musí být toto, ale něco vyjímečného by to chtělo)
Athare
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Tomko00 » 27 čer 2013 12:21

Tak, podľa mňa je to dosť dobrý nápad, a osobne taktiež preferujem nejakú fiktívnu linku. :) Pretože keď niekto chce reálnu mapu, lebo tam jazdí, tak tam ten druhý proste nemusí jazdiť. :) A taktiež myslím, že by bolo dobré urobiť kompromis typu - Jedna ulica z Prahy, jedno námestie z Košíc, jedna otočka z Budapešti, a tak. :)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod DIMI » 27 čer 2013 12:38

Athare píše:Na první stranu jsem psal, že by to chtělo něco reálného, ale vidím, že na tom bychom se nedomluvili. Takže já doporučuji fikci. Ještě bych dodal, že by mapa měla být maximálně vyjímečná. Tím myslím třeba vozit lidi do nějakých vládních objektů obehnané drátama a aby jste vůbec dojeli na zastávku museli by jste projet několika závorami.... (neříkám že to musí být toto, ale něco vyjímečného by to chtělo)

Není nic jednoduššího, než aby sis potom mapu vzal a tohle do toho vytvořil.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod ludvo21 » 27 čer 2013 15:12

DIMI:
Ano je to pochopiteľné že každý chce mať v omsi linku zo svojho mesta tak ako ti aj ja ale ten váš nápad Praha-Košice je nemožný pretože OMSI je tak pripečená hra že nezvláda ani linky dlhé 40minút pretože mám silný komp a celé OMSI mi seká jak keby som mal PC z roku 5. Samozrejme keby to nebolo také ťažké a bol by k dispozícii prehľadný map editor tak by som si spravil vlastnú mapu ale kedže pri žiadnej hre autori nemyslia na editori, musia sa bežný hráči uspokojiť s tým čo je k dispozícii na stiahnutie.
ludvo21
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod kudla188 » 27 čer 2013 15:46

Já nevím, co si ti Slováci myslej, myslej si, že my jim pojedeme do Slovenska fotit objekty a dělat jim mapu? Důvod toho, že není Slovenská mapa do omsi je, že všichni Slováci, co hrají omsi, jsou naprosto líní jí udělat.
Lenovo Thinkpad T510 / PC | CPU: AMD A8-5600K Základovka: MSI FM2-A75MA-E35 RAM: Kingston (4GB,DDR3) + Corsair (4GB,DDR3) SSD: 120 GB HDD: 4 TB Grafika: AMD Radeon HD 7790 OS: Windows 10 Pro
kudla188
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Tomko00 » 27 čer 2013 15:56

Typický čech. Ale typický. Dobre, prevrátim to. Prečo by sme mali robiť Prahu, to máme ísť fotiť do Prahy? Typický namyslený čech.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Deiv » 27 čer 2013 16:02

Nevim co furt řešíte..... Všem je myslim jasný že se todle nikdy neuskuteční, už jenom protože se uživatelé tohodle forka nedokážou dohodnout ;)
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tomko00 » 27 čer 2013 16:03

Dobre, teraz úplne vážne. Kto by mal vážny záujem priložiť ruku k dielu na mape, a nie priživiť sa? Mohol by som to nejako zorganizovať.
Naposledy upravil Tomko00 dne 27 čer 2013 16:09, celkově upraveno 1
Tomko00
Veterán
Veterán

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor