TOPlist

MZK Kydczice

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: MZK Kydczice

Příspěvekod Dawe » 19 srp 2013 02:54

Jo takže nenáročná? já mám všude tak max. 13FPS a u Plac Kopernika mam jen 9 FPS a to jen s ciťákem :evil: fakt nechápu, hold OMSI je čarovný :|
//: ...a Štětín mi jede na 25FPS a v centru 20FPS
Obrázek
Dawe
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod josef.eh » 19 srp 2013 03:36

Tak abych to shrnul. Jako největší broblém je AI. Je to zajímavý ale mě funguje dobře. Tak že pokud máte problém, tak potřebuju přesně vědět kde. Na mapě používám jenom tři textury. Navíc jsou už v základu. A na konec problém se vstupními body. V editoru jsou a většině lidí se zobrazí. Tak že nechápu proč někomu ne. Jinak jsem rád že se mapa celkem líbí a rozhodně její vývoj neskončil.
josef.eh
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod TramM » 19 srp 2013 07:49

Po úspěšném spuštění se také přidám s názorem. Mapa je fajn, těšil jsem se na ni. Jen problém s AI dopravou je opravdu velký, jak psal shitman dost často auta nedávají přednost na křižovatkách a také AI autobusové linky jsou udělané nějak zvláštně. Stál jsem na konečné Miechowice petla a vyjížděla linka 8, nic zvláštního až na to, že vůbec nezastavila v zastávce a když vjela do křižovatky zmizela, objevila se asi za minutu znovu a opět zmizela na kžižovatce. Toto se mi vždycky stávalo když jsem tvořil linky na mapách já. Chtělo by to opravit. Jinak projel jsem linky 1, 2, 6 a 10. Dnes se chystám na linku 5.
Až na pár chyb se mi mapa líbí a mohu ji doporučit 8-)
Obrázek
TramM
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Koňásek » 19 srp 2013 09:00

Ai mi zásadně nedává přednost, to je problém numa ain. Mapu sem projel jednou, sice důkladně, ale stále si nepamatuju názvy ulic atd. Pak tě klidně zasypu názvy křižovatek, kde propukla anarchie ;)

Co mě osobně, nejvíc vadilo, byla navigace. Tedy to, že je nacpaná až v křižovatce a ne třeba 100m před ní. Na plno místech už jsou plný čáry a já furt nevím do kterýho pruhu se mám zařadit. Když se cesta rozděluje na pruhy, tak tam hned šupnout šipku, ať vím kam se cpát.

Na konečné 6 v Miechowicích sem se nemohl trefit do výstupní zastávky. Teda i když sem tam byl, omsi si toho nějak nevšimlo. Zkoušel sem tam najet všelijak a pořád nabíhalo zpoždění.

Jinak moc pěkná práce, a těším se na další jízdu ;)
Mateřské prkno:ASUS X370 Prime|Procák:AMD R5 1600X
Grafárna:Sapphire R9 380 NITRO 4G|RAM:16GB
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod fantomas9 » 19 srp 2013 10:07

Zatím jsem neprojel všechny linky, chybí ještě 2,3 a 6, ale mapka je pěkná. FPS v pohodě až na oblast konečné Dabrowskiego a Police Osiedle, kde prostě skáču i se Solarisem.
Chyba s konečnou o které píše Koňásek se mi stala na lince 7 na Placu Kosciuszki a částečně na konečné Dworzec Glowny, když jsem přijel s 9kou na výstupní zastávku za čekající bus linky 4 a nevyjelo mi vyhodnocení. V navigaci jsem si všiml překlepu u Miechowické konečné, kde linka 4 projíždí rovně a 6 zatáčí doleva na konečnou - místo 4 je tam 8 a chvilku jsem přemýšlel na Placu Chopina, kde jsou dvě šipky bez popisu.
A asi bude nějaká malá chybka v BUSE hofu (dal jsem si ho na víc linek) a určitě na lince 5 a na 90% na lince 8 měl na tablech konečnou "1 Dworzec Glowny", i když jel na zmíněných linkách (podle zadních čísel).
Poslední věc je, že při cestě před těma zatáčkama do kopce, tuším mezi Szimanowskiego a Motylewskou, trčí jedno křoví trochu do silnice a já ho nabral a na Motylewské chtěli všichni ven.

Každopádně, i když jsem tady něco vypsal, u mě poměrně dost převládají pozitivní věci, třeba jako velká rozmanitost konečných. Zatím mi připadaly jako nejzajímavější asi linky 4 a 5, ale ještě prostě nemám projety všechny, takže v tomhle směru uvidím.
fantomas9
Objevující člen
Objevující člen

Příspěvekod cmlc » 19 srp 2013 10:20

Linka 6 umožňuje cestování v čase ?!
Přílohy
x.jpg
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod martin3666 » 19 srp 2013 11:29

Ten problém "Datei nicht gefunden" mám taky.. Mapa funguje pouze pouze s tim alternativním AI, nevíte někdo proč? :) :D
Jinak projetá zatím linka 3 do "Písnic" a zpět a můžu říct, že zatím povedená. :) Nemůžu to ještě teď posoudit, protože mám projetou jen jednu linku, ale nad čim sem se zasmál, nebo jako pousmál, že úsek Janow szkola → Janow Petla nevyužíván a to samí i Podlasie-Nowa Ulica → "Písnice" (Zielona Dolina). Smutný, když v buse už nikoho nemáte a do konečný zbejvaj 2 zastávky :D Ale jinak mapa fakt super, dneska zkusim projet dalsi linky popořadě a uvidíme. Těšim se i na další pražské obratiště. ;)
martin3666
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod dusakovacik » 19 srp 2013 11:55

"martin3666"Smutný, když v buse už nikoho nemáte a do konečný zbejvaj 2 zastávky :D

Smutný? Někdy je to reálný, znám řidiče kterej když má prázdnej bus tak jezdí jako prase, já v OMSI také alespoň nikdo neremcá to jejich šajze šajze :D
dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod martin3666 » 19 srp 2013 13:07

dusakovacik píše:
já v OMSI také alespoň nikdo neremcá to jejich šajze šajze :D

Já taky.. :D Prostě si to štráduju a jedu rychle az je ten bus neovladatelnej :D Někdy zabiju nechtěně i pár lidí. Ale to je už malej detail. :D
Jinak to s tou prázdnotou, teď se mi to zase stalo na lince 1 v úseku Siedlice Apteka → Nowe Prechlewo :D Jeslti to budet ak i na všech linkách, tak to asi je v mapě záměrně nastavené :D
martin3666
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod cmlc » 19 srp 2013 15:13

Ale vždyť je to dobře ! Map, kde na konečné, která je někde úplně v háji, vystupuje milion lidí, už bylo dost !
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor