TOPlist

MZK Kydczice

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: MZK Kydczice

Příspěvekod rpopo » 17 srp 2013 20:40

Tak mne mapa ide bez problémov, FPS mám stabilné aj za súmraku takže mapu hodnotím ako HW nenáročnú. Celkom fajn zvezenie je po mape, akurat je tu spomínaná jedna chyba s textúrou ktorú mám aj ja. Dojem z mapy je dobrý, celkom mi to poľské mesto pripomína, až na jednú drobnosť, cesty v PL sú ohodne užšie. Občas nejaké to stúpanie, no mapa vyzera podľa mňa celkom reálne a baví ma po nej jazdiť. CP sú na môj vkus rozťahané /ajkeď ruku na srdce, okrem ÚNL mi časy ešte nevyhovovali nikde :mrgreen: /, no pri jazde tak 40 km/h sú v pohode stíhateľné bez nadbehov. Odceňujem aj alternatívny AIlist, ktory aspoň podľa mňa výrazne prispel k nenáročnosti mapy. No, môžem mapu len doporúčiť :)
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Bmpeer » 17 srp 2013 21:03

Liečivý rpopo mi poslal screen z mapy a odrazu ide :lol: verejne ďakujem :D :D
https://www.flickr.com/bmpeer/ - fotogaléria (nielen) MHD
Intel Core i7-4710HQ 2,5 GHz, 8 GB RAM, 1000 GB HDD, Nvidia GeForce GTX 860M 4096 MB, Win 10
Nikon D5300 + 18-140mm f/3.5-5.6 ED VR
Bmpeer
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod patoq » 18 srp 2013 12:12

ale inač je to dobrá mapka, ja obdivujem každého kto urobí nejaku mapu lebo toľko trpezlivosti mať kým všetko autor dokončí to by som asi nedokázal aj keby som vedel pracovať s omsi editorom :D pekne ;)
patoq
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Kritix » 18 srp 2013 16:18

Zdravím,
po čase jsem opět nainstaloval omsi, ale mám problémy s mapou. Mapu jsem rozbalil a vložil tam kam se mělo, dostahoval jsem soubory které chyběly, ale nakonec se objeví hláška "Datei nicht gefunden". Mám podezření na ADDON_Simplestreets. Mohl by to prosím někdo někam uploadnout? Děkuji.
TRAVEL COMFORT
Kritix
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod dusakovacik » 18 srp 2013 17:28

dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod kalvik » 18 srp 2013 20:26

Já mám takový problém s mapkou. Mapa jede bez problému, respektive na začátku mě to vyhodí dvě chyby s texturou, ale mapa spustit jde. Problém nastává, až mám vybraný bus a chci ho umístit na mapu, ale v okně nemám na výběr žádné místo. Autobus jde vložit pouze náhodně. Je možný, že to dělá nějaká ta chyba s texturou nebo je problém jinde ?
kalvik
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 18 srp 2013 20:29

Mne to robilo pri Freyfurte.-za pár spustení to pojde
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Kritix » 18 srp 2013 21:59

Hmm, tak bez výsledku... ještě to po mně chtělo Schedule.bmp ve složce texture, tak jsem zkopíroval a přejmenoval old_schedule.bmp na Schedule.bmp.... ta hláška datei nicht gefunden vyskočí při načítání dopravy, může to mít s tím souvislost?
TRAVEL COMFORT
Kritix
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod Bmpeer » 18 srp 2013 23:07

Vyskúšaj si tam dať druhý ailist :)
https://www.flickr.com/bmpeer/ - fotogaléria (nielen) MHD
Intel Core i7-4710HQ 2,5 GHz, 8 GB RAM, 1000 GB HDD, Nvidia GeForce GTX 860M 4096 MB, Win 10
Nikon D5300 + 18-140mm f/3.5-5.6 ED VR
Bmpeer
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod shitman » 18 srp 2013 23:44

tak jsem si mapku projel a musím říct, že mám smíšené pocity. ze screenů vypadala skvěle, ale po projetí kolečka linky 4 mám o mapě rozporuplné mínění. co mi především vadí, je příšerná AI. potkal jsem auta na šesti křižovatkách, kde jsem měl přednost, a na šesti do mě vrazila nebo mi alespoň vjela do cesty. jinak je mapka celkem pěkná, je nenáročná na HW a má velký počet linek, plusem je i poměrně rozmanitý AI list. co mi trochu vadí, jsou na některých místech mezery v návaznosti chodníků na křižovatky, občasné drobné chyby či nedostatky v navigaci (největším nedostatkem je zřejmě chybějící navigace do Depa) a jakási neviditelná stěna, na kterou jsem se napíchl na sjezdu na dálnici ve směru k zastávce Špitál na lince 4. některé úseky působí velmi monotónně a trpí běžnými chybami způsobené poskládáním z ASS (mizející chodci, connectory mezi silnicemi apod.). na druhou stranu mapa nepatří k nejhorším a jistě si svými HW nároky získá spoustu příznivců. :) já jí do koše určitě nezahodím, ovšem opravit AI dopravu potřebuje jako sůl.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor