nezdají se mi intervaly 01:45 - 02:05, 07:55 - 08:00 (i když o osmé jsou ty intervaly příšerně nahuštěné, jestli jsem správně pochopil, že je tohle jř pro vlak, tak se mi to zdá až směšné), 09:55 - 10:00, a teď mi došlo, že to není jízdní řád pro vlaky, ale pro stanici, takže jsem z toho úplně mimo.

tam je větší provoz než na hlavním nádraží v Praze, se docela divim, že do takový prdele jako je Pilzdorf chce jet tolik lidí. ale když na to koukam znova, tak všechny vlaky, které mají bíle napsané číslo příjezdu, ve stanici nestaví (pochopil-li jsem to správně), tak to asi bude v pořádku, i když tedy nechápu, proč se na staniční jř cpou projíždějící vlaky.
takže to vezmu ještě jednou - nezdá se mi interval u EC 3:40 a 4:00, 6:40 a 7:08 a rozhodně 7:55 a 8:00 (aby jeden EC jezdil po pěti minutách, to sem teda fakt nezažil). ty rychlíky mi taky příjdou nějak podivně nahuštěný, jozko, bejt tebou spíš vycházím z reálných JŘ rychlíků, které jezdí z Prahy na Mnichov (když už tam ty dvě města máš), než že se snažíš vymyslet nějaké vlastní. S1 S2 se mi zdají celkem v pořádku a nákladní vlaky vůbec nekontroluju (vážně nechápu logiku tohoto jř).