kopečku, zkoušel jsem tam prohnat Tedomku, s plným nastavením zatím okolo 15-25 FPS v plně zastavěných částech.. takže optimalizace ještě určitě nějaká proběhne

koňíčku, helej, to všecko co jsi označil tam být má. na Arménské (první screen) - ten štěrk je tam úmyslně, sice je tam ve skutečnosti nově asfalt až dolu, ale má to symbolizovat přechod na hliněnou cestu, což se mi zatím nepovedlo nijak lépe udělat texturama ani splinama. ten chodník na straně je také úmysl - obrubník mezi trávou a chodníkem je skutečně na vyšší úrovni než chodník samotný, a chodník je orpoti obrubníku mezi trávou a silnicí na nižší úrovni. navíc jak říkáš, za jízdy si toho těžko všimneš, protože hned před tebou je křižovatka, na tkeré občas AI vypadá docela nebezpečně (ovšem jen vypadá, má nastaveno, že se má zastavit těsně před pathem roo hlavní cestu

abyste mi za volantem neusnuli). na ul. unhošťská (druhý screen) je to jak říkáš zřejmě způsobeno jen špatným úhlem kamery, je tam silnice, pak pruh trávy s obrubníkem a pak teprve chodník, zhruba tak, jak to má správně být.

samozřejmě je tam nutná určitá úspora v rámci optimalizace, takže to nikdy nebude 100% přesné.. tady se řídím spíš příkladem štětína a podobných map, kde se sice může stát, že na mapě budou menší odchylky, ale hlavní je, aby to vypadalo dobře.

jinak tvůj slohový útvar určitě není špatný, ale já ted jedu téměř nonstop víkend a prakticky nerozumím ani tomu, co jsem ted právě napsal, takžu mě bys zřejmě nepochodil ani s obrázkovou knížkou pro děti.

igisku, popovídat si určitě můžeme.. ale já nemám zkušenosti prakticky žádné. fiktivní mapu jsem dohodil protože jsem měl absolutní okno co dělat, a tady jedu přesně podle předlohy, kterou mám denně na očích, takže je to jenom ctrl+c ctrl+v.. moje fantazie je bohužel velice omezená..

jinak všem díky za chválu, doufám, že se mi mapu povede brzy dokončit, abyste si taky mohli okoštovat, co to je, řídit kladno..