TOPlist

Košíčkov

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Košíčkov

Příspěvekod MPu 3000 » 16 říj 2011 08:15

moc pekny!
MPu 3000
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod dwarf253 » 17 říj 2011 07:26

Mohu mít dotaz ke značce parkoviště? Jestli se to dá někde najít ke stažení, nebo to je vlastní tvorba?
dwarf253
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 17 říj 2011 09:59

To já bych k té značce taky cosi měl:D Parkoviště na nezpevněné části:D Sem v životě neviděl. Je možný na udusané hlíně, štěrk apod, ale ne na nespevněné ploše "div né na nakypřené trávě:D...Navíc ještě parkoviště s částečným stáním na chodníku podélně:) Šite prostě dopravní chaos:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod shitman » 17 říj 2011 16:06

Parkoviště je (ne)vlastní tvorba, a pro Pallovu spokojenost tam dodělám vyvýšený chodník ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod RaDDuck » 17 říj 2011 16:07

...presne takúto situáciu nemám rád, nezdá sa mi žeby to takto bolo aj v reáli, až taká úzka cesta s ostrou zákrutou, je problém dávať pozor aby som so zadnými kolesami neprešiel po chodníku ...oproti stále chodia autá, tým pádom je problém zájsť trochu do protismeru a keďže to je len hra a nie reálna situácia takže asi nikto z oprotiidúcich aút nebude taký tolerantný aby sa mi uhol aalebo počkal kým prejdem ja aby sme do seba nenabúrali

inak mapa vyzerá byť zatial vporiadku, len ešte pár vecí dokončiť nech to je kvalita a aby v závere boli pri hodnotení čím vyššie percentá :D ;)
RaDDuck
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod Gryzly65 » 17 říj 2011 16:10

Tak potom neviem, čo si za vodiča, tamtá zákruta patrí ešte medzi ľahké, myslím, že tá bude bez problémov, ale sko vravíš, bude to o držku s oproti idúcimi autami, treba ísť a predným kolom tesne vedľa čiary :) Chce to len dobrý, odhad, neviem, čo na tú zákrutu všetci pindáte :P :D
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Tomko00 » 17 říj 2011 16:12

No mne tá cesta nepríde úzka...má 7,5 m a keď autobus má 2,5 až 3 m tak to akurát prejde. Pri mojom bloku je podobná situácia, cesta má 7 m parkuje sa tam a auto tam prejde normálne. ;) (a to všetko je ešte do kopca :lol: )
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod RaDDuck » 17 říj 2011 16:18

no neviem, je to podobné ako pri Bad Kinazau, tiež sú tam také brutal uzké uličky a je to problém. Je to problém lebo buď trochu zájdem do protismeru, ale tam je vysoká pravdepodobnosť že nabúram do protiidúceho auta, alebo ak sa budem držať len na svojej strane tak môžem "chytiť" obrubník :D no ale to nechcem, to nemám rád :(
RaDDuck
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod Gryzly65 » 17 říj 2011 16:20

Ja práve také uličky najradšej... som vo svojom živle.... pomalá jazda na presnosť.... ale takisto sa mi stane že vyjdem na obrubník, ale to len ak je zákruta prudká... hentá je O.K. podľa toho čo vidím ;)
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod shitman » 17 říj 2011 16:34

já nevim co pindáte.. v BK sou silnice, pokud se nepletu, 15m, a nestalo se mi, že bych se do jediné zatáčky při téhle absurdní šířce silnic nevešel.. Tuhle zatáčku na mé mapě jsem testovat s MANy, s FBW, Ikarusem i novým Mercedesem, nesundal sem nohu s plynu a nestalo se mi, že bych najel do protisměru. Holt to chce mít řízení v paži. :P
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor